Raviradan alueelle uusi opastekyltti

21.8.2019
Kainuun raviradan läheisyyteen, Ravitien alkupäähän on pystytetty opastekyltti, jossa on merkittynä raviradan lähialueen tilat ja tallit.

Opastekyltin on hankkinut Kajaanin Ratsastusseura ja siihen on saatu Oulujärvi Leader -rahoitusta. Tarve kyltille tuli sen jälkeen, kun Kajaanin Hevosharrastekeskuksen loimihuoneessa syttyi viime helmikuussa tulipalo ja pelastuslaitoksen oli hankala suunnistaa alueella oikealle tallille. Opastekyltti mm. lisää alueen turvallisuutta ja palvelee raviradan alueella toimivia yrityksiä ja asiakkaita. Tervetuloa!

kyltti 500px

Kuva: Mirja Leppänen

TULOSSA: RIDE-O Ratsastussuunnistus la 7.9.!

maisemat pieniSyyskuun alussa pääsemme jälleen metsään ratsain rasteja etsimään! Kajaanin Ratsastusseura ja Kajaanin Suunnistajat järjestävät RIDE-O ratsastussuunnistuksen lauantaina 7.9.

KUTSU on julkaistu. Heijastinliivit päälle ja eikun metsään!

3-tason kisojen talkoolaisten kiitostapaaminen la 31.8.

Tervetuloa kaikki tämän kesän 3-tason kisojen talkoolaiset kiitosiltaan lauantaina 31.8. klo 17 alkaen leirikeskukseen. Jutellaan kisapalautteesta ja tuloksesta sekä suunnitellaan jo ensi kesän kisoja!

Tarjolla on pientä purtavaa, joten ilmoittauduthan, niin osaamme varata sitä riittävästi.
Ilmoittautumiset 27.8. mennessä Ninnalle osoitteeseen ninna

Juhlat tulossa? Vuokraa juhlateltta!

Kajaanin Ratsastusseura vuokraa juhlatelttoja.
Telttoja on kaksi kappaletta, yhden teltan koko on 3x6 metriä.
Molemmissa teltoissa on irrotettavat sivuseinät.
Vuokra 50 euroa / viikonloppu / teltta.

Ota yhteyttä:
Mirja Leppänen