TULOSSA: Tiina Poralin estevalmennus su 1.11.

Kajaanin Ratsastusseura järjestää Tiina Poralin estevalmennuksen Kajaanin Hevosharrastekeskuksessa sunnuntaina 1.11. iltapäivällä noin klo 15 alkaen isossa maneesissa. 3-4 ratsukon ryhmät, 45e/tunti/ratsukko. Valmennus on avoin kaikille ja kaiken tasoisille. Mikäli osallistuvalla hevosella ei ole voimassa olevaa ratsastusalueiden käyttösopimusta, alueiden käyttömaksu lisätään hintaan (katso hinnat KRS:n nettisivuilta).

Tiina on oululainen pitkän linjan estekilparatsastaja, joka on hypännyt 140cm luokkia. Tällä hetkellä kilpailee nuoren hevosen kanssa 100-110cm luokissa.

Lisätiedot: yhteyshenkilö Suvi Juntunen puh. 050 370 4605 (puh, whatsapp)
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 28.10. aikataulutoiveineen osoitteeseen tiedotus

Kevätkauden maneesivaraukset valmennuksille anottava 15.11. mennessä

13.10.2020
Kajaanin Ratsastusseuran ratsastusalueiden valmennusvaraukset tehdään keskitetysti tiettyyn päivämäärään mennessä syys- ja kevätkausiksi erikseen. Valmennusten myöntämisessä ja päällekkäisissä tapauksissa noudatamme Kuluntalahden maneesien ja ratsastuskentän käytön ja varausten periaatteita. Etusijalla seuran ulkopuolisista valmentajista ovat jo pitkään valmentamassa käyneet valmentajat.
Valmennukset ajalle 1.1. - 30.4.2021 haetaan 15.11.2020 mennessä (julkaistaan 15.12.2020 mennessä).

Anomukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , hakemuksista on tultava ilmi valmentajan nimi, yhteyshenkilön nimi, laji ja toivomuspäivä, toivomuskellonaika, toivomuspaikka. Yhtä valmentajaa kohti valmennus myönnetään korkeintaan 4 viikon välein.

Valmennusvapaat viikonloput:
8.-10.1.2021
5.-7.2.2021
5.-7.3.2021
16.-18.4.2021

Huomioittehan tarkemmat ohjeet liitteessä mm. alueen toimintasääntöjen noudattamisesta, valmennusten peruuntumisesta, osallistujien ilmoittamisesta ja valmennusvapaiden viikonloppujen täsmennyksistä.

LIITE: Ohje KRS:n valmennusten vastuuhenkilöille

Kajaanin Ratsastusseura pidättää itsellään oikeiden tehdä muutoksia näihin ohjeisiin ja valmennusvapaisiin viikonloppuihin tilanteen niin vaatiessa.

Seuravaatetilaus - tilaukset tehtävä 15.10. mennessä!

28.9.2020 2262037 Printer Jog lady 11
Jälleen on aika tilata seuravaatteita - nyt talveksi!
Alla olevassa pdf-tiedostossa on tarkemmat ohjeet ja kuvat vaatteista.

* JOG-TAKKI, HINTA 55e
* TUULEN JA VEDENPITÄVÄ TOPPATAKKI, HINTA 160e
* KEVYTTOPPATAKKI, HINTA 70e
* COLLEGEPURSERO, HINTA 63e
* PUUVILLA-ELASTAANI PIPO, HINTA 15 e

Hintoihin sisältyy KRS logo. Lisämaksusta nimikointi rintaan +6,50e ja/tai selkään +12,50e.
Tuotteet maksettaan KRS:n tilille, maksutiedot toimitetaan tilaajille ennen tuotteiden valmistumista.

Tilaukset tehtävä torstaihin 15.10. mennessä joko tallin ilmoitustaululla oleviin listoihin tai sähköpostilla ratsastusseura(at)kajaani.net

SEURAVAATETILAUS syksy 2020 (pdf-tiedosto)

Collegepuseorsta on sovituskappaleet, lue lisää linkistä.

TIEDUSTELUT:
NINNA puh. 044 5362501 / ratsastusseura(at)kajaani.net
TARJA puh. 050 3021129

SRL Tiedottaa - sähköpostit rekisteriin!

Suomen Ratsastajainliitto toivoo, että kaikki ratsastusseurojen jäsenet varmistavat, että heidän sähköpostiosoitteensa löytyy liiton jäsenrekisteristä. HUOM, tämä ei ole sama kuin seuran tiedotuspostilistat! Sähköpostiosoitteen täytyy olla yksilöllinen eli kahdella tai useammalla henkilöllä ei voi olla samaa osoitetta.
Sähköpostiosoitteita liitto tarvitsee uuden mobiilijäsenkortin sekä muiden tarpeellisten toimintojen käyttöön.

Huomioittehan, että liiton satavuotisjuhlavuoden 2020 muovinen jäsenkortti tulee olemaan lajinsa viimeinen. Se kannattaa säästää ensi vuodelle, jotta St1- ja Shell-asemien bensaetujen saanti onnistuu edelleen ilman, että tilaa heiltä erillisen kortin. Näihin toimintoihin on tulossa myös muutoksia jatkossa jollain aikataululla.

Mikäl et tiedä, onko sähköpostiosoitteesi rekisterissä, voit tiedustella sitä joko jäsensihteeriltä Ninnalta ninna tai tiedotusvastaavalta Sarilta tiedotus

Page 1 of 11

«StartPrev12345678910NextEnd»

tahtiseura rgb 72dpi

Copyright © 2020 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.