Ajankohtaista

Kilpailuohjeistus julkaistu

Tänä vuonna olemme päättäneet, että emme järjestä Covid-19 -epidemian takia kilpailijakoulutusta lähitapaamisena. Koostamme tähän artikkeliin tärkeimmät asiat alkavasta kilpailukaudesta erityisesti KRS:n kilpailuiden osalta. Ohje on tarkoitettu kaiken tasoisille kilpailijoille ja kilpailijoiden vanhemmille.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voi lähettää kysymyksesi nettilomakkeella
https://forms.gle/6smzYvefzGYwF2vm6
tai ota rohkeasti yhteyttä suoraan Sariin tiedotus

Read more: Kilpailuohjeistus julkaistu

 

Olethan muistanut maksaa jäsenmaksusi?

Jäsenmaksulaskun eräpäivä oli 25.1.

Kun jäsenmaksulasku on maksettu, SRL:n tarjoamat edut ja mm. vakuutus on voimassa. Lisäksi saat alennusta ratsastusalueiden käyttömaksuista ja KHK:n tunneista, voit osallistua harjoituskilpailuihin ja hankkia kilpailuluvan.

Mikäli et ole saanut paperilaskua tai se on hävinnyt, ota yhteyttä Mirja Leppäseen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , niin lähetämme sinulle uuden laskun sähköpostilla.

Mikäli jäsenmaksua ei ole maksettu 5.3.2021 mennessä, ratsastusalueiden käyttömaksu tulee maksaa ei-jäsenen hinnoilla ja KRS laskuttaa alkuvuoden maneesimaksujen erotuksen.

 

INFOA KRS:n talkoopassista ja talkooilmoittautumisista

18.2.2021

Kajaanin Ratsastusseuralla on käytössä talkoopassi sekä sähköinen talkooilmoittautuminen.

Read more: INFOA KRS:n talkoopassista ja talkooilmoittautumisista

 

Ystävänpäivänä jumpattiin

Ratsastajalle oheisliikunta on tärkeää - se auttaa jaksamaan erilaiset tehtävät ja hyväkuntoinen, eleetön ratsastaja ei häiritse hevosta tehtävien aikana.
Ville Nissinen piti KRS:n porukalle tehojumpan, jossa tehtiin keskivartalo- ja kuminauhaharjoitteita sekä kaikille sopivia harjoituksia kehonpainolla ja vapaapainoilla. Kiitos Villelle sekä kaikille osallistuneille!

ystavanpaivajumppa


Villen toiminnallisten tuntien periaatteena on mm. antaa jokaiselle jotain taidoista ja kunnosta riippumatta, tavoitteen ollessa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa ja toimintakyvyssä. Villestä voit lukea lisää osoitteesta https://villenissinen.fi

 

Page 1 of 7

«StartPrev1234567NextEnd»

tahtiseura rgb 72dpi

Tukijoitamme

Maatalousyhtymä Juntunen

Pahavaaran murske

tersm-logo-1 01 small 

enp logo455 transparentKH Oikarisen LOGO transparent

Copyright © 2021 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.