Huhtikuun valmennuksia peruttu

26.3.2020

Kajaanin Ratsastusseuran hallitus on tänään 26.3.2020 kokouksessaan päättänyt, että KRS joutuu valitettavasti perumaan kaikkien Kainuun ulkopuolelta tulevien valmentajien valmennukset hallinnoimissaan tiloissa 1.-30.4.2020 vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Pahoittelemme tilannetta.

Vinkkejä oheisliikuntaan COVID 19 -epidemian aikana

Pyrimme omalta osaltamme hidastamaan koronaviruksen aiheuttaman epidemian leviämistä. Sen vuoksi emme liiku nyt porukalla jumpassa tai lenkeillä. Muistetaan silti oheisliikunta ja monet mahdollisuudet, jotka meillä on tarjolla sosiaalisen kanssakäymisen rajoituksista huolimatta. Säät suosivat vielä esimerkiksi hiihtoa tai pulkkamäkeä perheen kanssa (rinteen voi tulla ylös välillä vaikka ripeästi kävellen tai loikkien), myös porrastreeniä pääsee tekemään. Pian ovat tiet sulat ja alkaa pyöräilykausi.

Olisiko nyt myös aika kaivaa esille ne ehkä hieman pölyyntyneet kahvakuula, hyppynaru ja jumppapallo? Vinkkejä jumppaan mm. seuran sivuilta aikuisliikunta osion artikkeleista tai useilta sivustoilta netin kautta. Jumppakamu.fi -sivustolta löydät useita erilaisia harjoituksia ja mm. Kaukaveden aamujumpat. Selkäliiton Jumppakissa neuvoo selkä- ja taukojumppaa.

Tutustu myös Kainuun Liikunnan Kunnon ulkoiluhaasteeseen Kajaanissa - ovi luontoon on auki!

KRS:n 55 -vuotta juhlatapahtuma siirtyy syksyyn

Kajaanin Ratsastusseuran 55 -vuotta avoimet ovet ja iltajuhla 6.6.2020 on peruttu THL:n tarkentuneiden COVID 19 -epidemiaa koskevien ennusteiden myötä.
Juhlimme yhdessä syksyllä ja ilmoitamme ajankohdasta myöhemmin.

Seuravaatetilaus - tilaukset tehtävä 14.4. mennessä!

19.3.2020 takki 2020
Jälleen on aika tilata seuravaatteita - tällä kertaa kesäksi!
Alla olevassa pdf-tiedostossa on tarkemmat ohjeet ja kuvat vaatteista. Ensi viikosta alkaen pääsee tallilla niitä sovittamaan. Muistattehan hygienian!

* KEVYT COLLEGETAKKI , HINTA 35 e
* VAPAA-AJAN SHORTSIT, HINTA 45 e
* URHEILULLINEN T-PAITA TEKNISESTÄ MATERIAALISTA, HINTA 18e
* KEVYT HYBRID-LIIVI, HINTA 55e
* PUUILLA-ELASTAANI PIPO, HINTA 15 e

Hintoihin sisältyy KRS logo. Lisämaksusta nimikointi rintaan +6,50e ja/tai selkään +12,50e.
Tuotteet maksettaan KRS:n tilille, maksutiedot toimitetaan tilaajille ennen tuotteiden valmistumista.

Tilaukset tehtävä tiistaihin 14.4. mennessä joko tallin ilmoitustaululla oleviin listoihin tai sähköpostilla ratsastusseura(at)kajaani.net

SEURAVAATETILAUS 2020 (pdf-tiedosto)

Collegetakista, shortseista, T-paidasta ja liivistä näytekappaleita, kysy tallilla Tarja Sahlbergilta, Ninna Leppäseltä tai Soili Pyyltä.

TIEDUSTELUT: NINNA puh. 044 5362501 / ratsastusseura(at)kajaani.net

Page 1 of 10

«StartPrev12345678910NextEnd»

tahtiseura rgb 72dpi

Copyright © 2020 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.