Ajankohtaista

Kiinnostaako aitiopaikka kouluratsastuskilpailuissa?

kentta tmbVai oletko tulossa kilpailemaan ja sinulla on odotteluaikaa?

Nyt olisi tarjolla parhaat paikat talkootehtävissä KRS:n kansallisissa kouluratsastuskilpailuissa pe-su 24.-26.7. Perjantaina kisat noin klo 12-18, la-su noin klo 9-18.

Tarvitsemme erityisesti tuomariston sihteereitä, jotka todella voivat nähdä lajin sisälle sihteerin tehtävässä. Lisäksi tarvitsemme juoksutyttöjä tai -poikia, jotka kuljettavat arvostelupaperit tulospalveluun. Myös innokkaat kuuluttajat, kahviohenkilöt ja palkintosihteeri voivat ilmoittautua!

Vaatimuksia tehtäviin ei ole eikä tarvitse olla KRS:n jäsen. Opastamme kaikkiin tehtäviin ja tarjoamme lämpimän ruuan ja ihanan kisatunnelman mukavien ihmisten ja hienojen hevosten parissa.

Ilmoittautua voit nettilomakkeella, johon kerrot yhteystietosi ja tehtävä- sekä aikatoiveesi.
https://forms.gle/hgedx3FQcAECemnG6

Lämpimästi tervetuloa Kajaaniin!

 

 

Useita sijoituksia KRS:n esteratsastajille

12.7.2020
KRS:n esteratsastajilla oli tänään upea päivä Kainuun raviradalla ProDin järjestämissä seuratason estekisoissa, kun he nappasivat useita sijoituksia.

IMG 20200712 121258

Read more: Useita sijoituksia KRS:n esteratsastajille

 

Elli Heiskanen pronssille kouluratsastuksen Pohjois-Suomen mestaruuksissa!

11.7.2020
KRS:n Elli Heiskanen ja Vinhatuulen Carles saavuttivat upeasti lapsiratsastajien pronssimitalin kouluratsastuksen Pohjois-Suomen mestaruuksissa tänään Kajaanin raviradalla ProDin järjestämissä kilpailuissa. Mestaruusmitalit jaettiin helppo B -tasolla, jossa Elli ja Kalle saivat tuloksen 59,616 % . Lämpimät onnittelut!

Suomenhevosten aluemestaruusluokkaan helppo A -tasolla osallistui KRS:n Marja-Leena Parviainen hevosellaan Niisun Wihtori ja he saavuttivat tuloksen 58,959 %. Hieno suoritus myös Mallalta ja Wihtorilta pitkän kisatauon jälkeen.

Muita kisoihin osallistuneita KRS:n ratsukoita olivat Juliet Jousjärvi hevosilla Haidi II ja Unbelievable, Tanja Kyllönen - Jylhävilke sekä Jenni Piirainen - Lowhill Dancing Queen.

Kaikki tulokset löytyvät toistaiseksi Equipesta:
https://online.equipe.com/fi/competitions/37042

elli

Elli Heiskanen ja Vinhatuulen Carles. Kuva Sanna Heiskanen


malla

Marja-Leena Parviainen ja Niisun Wihtori. Kuva Jenni Juntunen.

 

Aluetason esteratsastusta Kuluntalahdessa

29.6.2020
Eilen sunnuntaina kilpailtiin ihanassa kesäsäässä aluetason estekisoissa Kuluntalahden ulkokentällä. Päivän aikana nähtiin yli 60 starttia korkeuksilla 70 - 100 cm. Pitkä koronatauko saattoi näkyä sekä järjestäjien että kisaajien puolella, mutta kisoissa nähtiin myös aivan upeita suorituksia.

Kisoissa toimi ratamestarina Hanna Niskasaari Jäälistä ja loput toimihenkilöt olivat KRS:n omia: puheenjohtajatuomari Laura Koskelo, stewardi Tarja Hirvonen sekä tuomarit Elina Salmela, Hannele Kihlström ja Suvi Juntunen. Lämmin kiitos kaikille panoksestanne kisojen eteen!
Erityiskiitos kuuluu taas aktiiviselle talkoojoukolle, jota aina löytyy kisaan kuin kisaan! Te olette mahtavia, sopeudutte muuttuviin olosuhteisiin ja autatte aina. Suuri kiitos teille!

Kiitos kuuluu myös kisasponsoreille, jotka mahdollistivat nämäkin kisat. Kiitos ENP, Leenan Puhdistuspalvelu, Original Sokos Hotel Valjus ja KH Oikarinen.

Read more: Aluetason esteratsastusta Kuluntalahdessa

 

Page 1 of 9

«StartPrev123456789NextEnd»

tahtiseura rgb 72dpi

Tukijoitamme

eltel full color grd pms small
korhonen-1

Maatalousyhtymä Juntunen

Pahavaaran murske

tersm-logo-1 01 small

 

 

 

 

Copyright © 2020 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.