Kevätkauden maneesivaraukset valmennuksille anottava 15.11. mennessä

14.10.2019

Kajaanin Ratsastusseuran ratsastusalueiden valmennusvaraukset tehdään keskitetysti tiettyyn päivämäärään mennessä syys- ja kevätkausiksi erikseen. Valmennusten myöntämisessä ja päällekkäisissä tapauksissa noudatamme Kuluntalahden maneesien ja ratsastuskentän käytön ja varausten periaatteita. Etusijalla seuran ulkopuolisista valmentajista ovat jo pitkään valmentamassa käyneet valmentajat.
Valmennukset ajalle 1.1. - 30.4.2020 haetaan 15.11. mennessä (julkaistaan 15.12. mennessä).

Anomukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , hakemuksista on tultava ilmi valmentajan nimi, yhteyshenkilön nimi, laji ja toivomuspäivä, toivomuskellonaika, toivomuspaikka. Yhtä valmentajaa kohti valmennusta ei voi olla useammin kuin neljän viikon välein.

Valmennusvapaat viikonloput:

17.-19.1.2020
14.-16.2.2020
6.-8.3.2020
17.-19.4.2020

Huomioittehan tarkemmat ohjeet mm. alueen toimintasääntöjen noudattamisesta, valmennusten peruuntumisesta, osallistujien ilmoittamisesta ja valmennusvapaiden viikonloppujen täsmennyksistä.

OHJE KRS:n valmennusten vastuuhenkilöille

Tiina Poralin valmennus ma 21.10. Ilmoittautumiset viimeistään 17.10.

Kajaanin Ratsastusseura järjestää Tiina Poralin estevalmennuksen Kajaanin Hevosharrastekeskuksessa maanantaina 21.10. iltapäivällä klo 14 alkaen isossa hallissa. 3-4 ratsukon ryhmät, 45e/tunti/ratsukko. Valmennus on avoin kaikille ja kaiken tasoisille. Mikäli osallistuvalla hevosella ei ole voimassa olevaa ratsastusalueiden käyttösopimusta, alueiden käyttömaksu lisätään hintaan (katso hinnat KRS:n nettisivuilta).

Tiina on oululainen pitkän linjan estekilparatsastaja, joka on hypännyt 140cm luokkia. Tällä hetkellä kilpailee nuoren hevosen kanssa 100-110cm luokissa.

Lisätiedot: yhteyshenkilö Suvi Juntunen puh. 050 370 4605 (puh, whatsapp)
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään torstaina 17.10. aikataulutoiveineen osoitteeseen tiedotus

Kouluratsastuksen Pohjois-Suomen aluemestaruudet

elmeri20.9.2019
Hienot ja hyvätasoiset kouluratsastuksen henkilökohtaiset Pohjois-Suomen aluemestaruudet kilpailtiin Kuluntalahdessa 15.9.2019. Kilpailuihin osallistui lähes 70 ratsukko ja startteja nähtiin lähes 80. Kajaanin Ratsastusseurasta aluemestaruuksiin osallistui tällä kertaa vain kaksi suomenhevosratsukkoa: Marja-Leena Parviainen - Niisun Wihtori ja Soile Lappalainen - Soinnun Elmeri. Molemmat tekivät upeat radat ja Soile jäi vain pisteen päähän aluemestaruuspronssista.

Avoimeen helppo B -luokkaan osallistuivat seuraavat KRS:n ratsukot: Soili Pyy - Hauglansprinsen, Marja-Leena Parviainen - Niisun Wihtori, Julia Turrek - Clover O.T. Lowlands, Kati Aavakare - RML I am so Charming ja Ellinoora Roponen - Lusija.

Suuri kiitos kuuluu taas KRS:n sinnikkäälle talkooporukalle. Te olette ihania, tehokkaita ja palvelualttiitta. Emme pystyisi järjestämään yksiäkään kisoja ilman teitä. KIITOS!

Kaikki tulokset löytyvät LINKISTÄ.

Vastaa kyselyyn ratsastuksen oheisliikunnasta

Ratsastuksessa monipuolinen, aktiivinen liikunta on tärkeää ratsastajan eri ominaisuuksien ja liikunnallisuuden kehittämiseksi. Ratsastus yksin ei riitä kehittämään riittävästi ja tasapuolisesti lajissa tarvittavia ominaisuuksia. Kajaanin Ratsastusseura haluaa kannustaa ratsastajia ja heidän tukijoukkojaan liikkumaan myös ratsastuksen ulkopuolella. Hyvä peruskunto auttaa keskittymään niin ratsastukseen kuin arkeen ja sen haasteisiin.

Oheisliikunnan kehittämiseksi toteutamme jäsenillemme sekä ratsastavien lasten vanhemmille kyselyn. Käy vastaamassa siihen ja kerro mm. millaista oheisliikuntaa ja lajikokeiluja sinä kaipaisit. Mielipiteesi on tärkeä ja suunnittelemme sen avulla seuraavan vuoden toimintaa. Vastausaikaa on su 22.9.2019 saakka. Linkki kyselyyn on tässä.

Tule mukaan! 12.10. klo15 lähdemme tallin pihalta pururatapalaverille juttelemaan oheisliikunnasta. Käymme kiertämässä Saarijärven valaistun kuntopolun, jolle on tallin pihasta n. 700 metriä. Kuntopolun pituus on 1,2 km eli koko kiekka n. 2,6 km. Pururatapalaverille ovat tervetulleita kaikki ja mukaan voi ottaa myös kävelysauvat. Pururatapalaverin tarkoituksena on myös tutustuttaa talliympäristön loistaviin lenkkeilymaastoihin.

Page 1 of 6

«StartPrev123456NextEnd»