Ajankohtaista

KRS palkittiin jälleen Kainuun Urheilugaalassa!

3.2.2019
Kajaanin Ratsastusseura ry palkittiin 1.2.2019 Kainuun Urheilugaalassa "Vuoden 2018 Kajaanin Liikuntateko" -palkinnolla! Palkinto myönnettiin seuramme kesällä 2018 toteuttamasta mittavasta ratsastuskenttäprojektista.

Read more: KRS palkittiin jälleen Kainuun Urheilugaalassa!

 

Kilpailijan muistilista

3.2.2018
Kilpailukausi lähestyy ja on hyvä kerrata, mitä asioita kilpailijan pitää muistaa ennen kilpailukautta. Jäsenmaksu, kilpailulupa, hevosen vuosimaksu, säännöt, rokotukset...
Kokeneidenkin kilpailijoiden kannattaa käydä lukaisemassa sääntömuutokset niin yleisestä osasta kuin koulu- ja estepuolellakin!

Read more: Kilpailijan muistilista

 

INFOA KRS:n talkoopassista ja talkooilmoittautumisista

3.2.2019

KRS on ottanut käyttöön talkoopassin sekä sähköisen talkooilmoittautumisen.
Lue lisää:

Read more: INFOA KRS:n talkoopassista ja talkooilmoittautumisista

 

KRS:n kevään maneesivaraustilanne

10.1.2019
Tämän hetken maneesivaraustilanne eri lajien valmennusten kohdalla on sellainen, että valitettavasti emme enää pysty antamaan valmennusaikoja hallikaudelle. Kalenterista löytyy jo mm. Soile Lappalaisen, Sara Arolan, Ida Yrttiahon, Arto-Pekka Heinon, Paavo Huttusen, Sanna Liimataisen, Anna Kilpeläisen, Kristiina Purdyn ja Annike Lavingen valmennuksia. Suurin osa maneesien käyttäjistä on sellaisia ratsukoita, jotka eivät käy valmennuksissa ja annamme myös heille aikaa ratsastaa rauhassa.

Maneesivarauspäätöksistä vastaa edelleen KRS:n hallitus. Yhteyshenkilönä maneesivarauksissa toimii tiedotusvastaava Sari Kuure (tiedotus), mutta voit lähettää maneesiasioita koskevia tiedusteluja/palautetta myös KRS:n sihteerille Mirja Leppäselle (ninna).

 

Page 4 of 5

«StartPrev12345NextEnd»

lapset ja nuoret rats rgb 300dpi

Tukijoitamme

eltel full color grd pms small
korhonen-1

Maatalousyhtymä Juntunen

Pahavaaran murske

tersm-logo-1 01 small

 

 

 

 

Copyright © 2019 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.