Ajankohtaista

Anne-Maarit Hyttinen kokoaa pilottiryhmiä

5.6.2018

TULE MUKAAN PILOTTIRYHMÄKSI 
KEHITTÄMÄÄN liikuntaa talliympäristössä ja
HYÖDYNTÄMÄÄN uutta valmennusteknologiaa!

Lisätiedot esitteestä

 

Jäsentietojen käsittely Kajaanin Ratsastusseura ry:ssä ja Suomen Ratsastajainliitossa

 

Read more: Jäsentietojen käsittely Kajaanin Ratsastusseura ry:ssä ja Suomen Ratsastajainliitossa

 

Jäsen: Oletko kiinnostunut kehittämään seuraamme?

20.3.2018
Kajaanin ratsastusseura etsii innokkaita osallistujia seuratoimintaan. Haluatko vaikuttaa seuratoimintaan ja päätöksiin? Nyt siihen on oiva mahdollisuus, kun osallistut sinua kiinnostavaan työryhmään tai useampaan, joiden tarkoitus on tuoda juuri sinun äänesi kuuluville seuratoimintaa suunniteltaessa. Työryhmiä on kolme a) esteratsastajat b) kouluratsastajat ja c) muut harrastajat. Työryhmät kokoontuvat tarpeen mukaan ja suunnittelevat yhdessä, miten seura voisi vastata heidän tarpeisiin esim. suunniteltaessa valmennuksia, kisoja, maneesin käyttöä, koulutuksia tai yhteistä tekemistä. Olethan aktiivinen, sillä seuramme tarvitsee juuri sinua!

Jos olet kiinnostunut osallistumaan työryhmiin, laita sähköpostia Ninnalle ninna. Tarkemmat aikataulut tapaamisille myöhemmin.

Ps. Haluaisitko vetää tällaista työryhmää? Vinkkaa itsestäsi sähköpostiin.

 

Upeat 3-tason kouluratsastuskilpailut

18.3.2018
Suuri ja lämmin kiitos kaikille talkoolaisille, toimihenkilöille, kilpailijoille, yleisölle ja tukijoukoille tämän päivän jättikisoista! Pitkän päivän aikana nähtiin lopulta lähes 80 starttia helppo B - vaativa B -tasoilla.
Pääluokkana ratsastettiin suomenhevosten Prix de Suomen Hippos -luokka, johon osallistui 10 ratsukkoa. Luokan voitti selvällä erolla Kvartaali ratsastajanaan Hanna Kalliola Mustasaaresta. Ratsukko voitti myös 2-tason helppo A -luokan. Suomenhevosten luokassa toiseksi sijoittuivat Emmi Väisänen ja Rokki-Vaari Kuopiosta ja kolmanneksi Niina Mikkonen ja Mega-Pomo Oulusta.

Kajaanin Ratsastusseura oli jälleen hyvin edustettuina kilpailuissa, heillä oli lähtöjä yhteensä 21. Sijoitukset tulivat luokasta 1, jossa Anni Pöppönen sijoittui toiseksi hevosella Katapult van St. Anneke (om. Jukka Pöppönen) ja Tiia Kananen neljänneksi hevosella Irish Midnight (om. Paula Olin).

Kuvassa Anni Pöppönen ja Katapult van St. Anneke. (Kuva Sari Kuure)
anni ja pultti

 

Page 7 of 10

«StartPrev12345678910NextEnd»

lapset ja nuoret rats rgb 300dpi

Tukijoitamme

eltel full color grd pms small
korhonen-1

Maatalousyhtymä Juntunen

Pahavaaran murske

tersm-logo-1 01 small

 

 

 

 

Copyright © 2019 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.