Ajankohtaista

KRS Tiedottaa 26.2.2018

Käy lukemassa uusin tiedotusposti. Sieltä löytyy monia ajankohtaisia asioita koostettuna!

KRS Tiedottaa 26.2.2018

 

Mirja Leppäselle Grand Old -elämäntyöpalkinto Kultaisen Kavion gaalassa

25.2.2018

Ninna Leppänen Kultaisen Kavion gaalassa 24.2.2018

KRS:n monivuotinen sihteeri Mirja "Ninna” Leppänen palkittiin Grand Old-elämäntyöpalkinnolla SRL:n Pohjois-Suomen ratsastusjaoston Kultaisen Kavion gaalassa Oulussa 24.2.

Palkinto myönnettiin tunnustuksena Ninnan vuosikymmenten ajan tekemästä lähes jokapäiväisestä suurelle yleisölle näkymättömästä vapaaehtoisesta seuratyöstä sihteerinä ja rahastonhoitajana. Lisäksi hän on oman ratsastusharrastuksensa ohella hoitanut lukuisia kokous-, kilpailu- ja muita talkootehtäviä.

Ninna tunnetaan ahkerana ja tunnollisena toimijana, joka on tehnyt paljon arvokasta työtä seuramme ja kainuulaisten hevosharrastajien hyväksi.

Lämpimät onnittelut ja suuri kiitos Ninnalle!

 

Sinustako Reilun Pelin lähettiläs?

Vuosi 2018 on Ratsastajainliiton Reilu Peli -teemavuosi. Teemavuonna ratsastusseuroihin koulutetaan vapaaehtoisia Reilun Pelin lähettiläitä.

Koulutus järjestetään Helsingissä 24.3. Reilu Peli -teemassa ja lähettiläiden koulutuksessa nostetaan esille mm. kestävää kehitystä, luontoarvoja sekä hyvän ilmapiirin ja yhteishengen merkitystä arjen seura- ja tallitoiminnassa. Tutustu lisää aiheeseen SRL:n sivuilla.

Jos olet yli 18 –vuotias ja kiinnostunut toimimaan Reilun pelin lähettiläänä seurassamme, ota yhteyttä 5.3. mennessä Ninnaan, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 

Puheenjohtajan tervehdys

16.2.2018

Read more: Puheenjohtajan tervehdys

 

Page 8 of 9

«StartPrev123456789NextEnd»

lapset ja nuoret rats rgb 300dpi

Tukijoitamme

eltel full color grd pms small
 kaisanet 160px
korhonen-1

neste koskiportti small

     vianor small

tersm-logo-1 01 small

 

 

 

 

Copyright © 2018 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.