Ajankohtaista

Mahtavat KRS:n kisat Kuluntalahdessa

 

 x5b4797 thmbKajaanin Ratsastusseuran 55-vuotisjuhlakouluratsastuskilpailut ratsastettiin Kuluntalahdessa 24.-26.7.2020. Viime vuotiseen tyyliin alueluokat ratsastettiin perjantaina ja kansalliset luokat lauantaina ja sunnuntaina. Tänä vuonna helle ei hellinyt, vaan sää oli mitä vaihtelevin. Itse kilpailuiden aikana säästyttiin suuremmilta sateilta, mutta varhain sunnuntaiaamuna pitkään kestänyt kaatosade muutti kentän lähes järveksi. Meidän upea ja tehokas talkooporukka sai kuin saikin kentän kisakuntoon kirjaimellisesti harjaamalla vettä pois ja sunnuntain ensimmäisiä luokkia piti viivästää vain 15 minuuttia.

 X5B5108 thmb
Kuvat: Sari Kuure
(klikkaamalla kuvat avautuvat suurempana)Read more: Mahtavat KRS:n kisat Kuluntalahdessa

 

TULOSSA: Tiina Poralin estevalmennus su 9.8.

Kajaanin Ratsastusseura järjestää Tiina Poralin estevalmennuksen Kajaanin Hevosharrastekeskuksessa sunnuntaina iltapäivällä noin klo 15 alkaen ulkokentällä. 3-4 ratsukon ryhmät, 45e/tunti/ratsukko. Valmennus on avoin kaikille ja kaiken tasoisille. Mikäli osallistuvalla hevosella ei ole voimassa olevaa ratsastusalueiden käyttösopimusta, alueiden käyttömaksu lisätään hintaan (katso hinnat KRS:n nettisivuilta).

Tiina on oululainen pitkän linjan estekilparatsastaja, joka on hypännyt 140cm luokkia. Tällä hetkellä kilpailee nuoren hevosen kanssa 100-110cm luokissa.

Lisätiedot: yhteyshenkilö Suvi Juntunen puh. 050 370 4605 (puh, whatsapp)
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 5.8. aikataulutoiveineen osoitteeseen tiedotus

 

Kiinnostaako aitiopaikka kouluratsastuskilpailuissa?

kentta tmbVai oletko tulossa kilpailemaan ja sinulla on odotteluaikaa?

Nyt olisi tarjolla parhaat paikat talkootehtävissä KRS:n kansallisissa kouluratsastuskilpailuissa pe-su 24.-26.7. Perjantaina kisat noin klo 12-18, la-su noin klo 9-18.

Tarvitsemme erityisesti tuomariston sihteereitä, jotka todella voivat nähdä lajin sisälle sihteerin tehtävässä. Lisäksi tarvitsemme juoksutyttöjä tai -poikia, jotka kuljettavat arvostelupaperit tulospalveluun. Myös innokkaat kuuluttajat, kahviohenkilöt ja palkintosihteeri voivat ilmoittautua!
Ilmoittautumiset toivotaan viimeistään maanantaina 19.7.

Vaatimuksia tehtäviin ei ole eikä tarvitse olla KRS:n jäsen. Opastamme kaikkiin tehtäviin ja tarjoamme lämpimän ruuan ja ihanan kisatunnelman mukavien ihmisten ja hienojen hevosten parissa.

Ilmoittautua voit nettilomakkeella, johon kerrot yhteystietosi ja tehtävä- sekä aikatoiveesi.
https://forms.gle/hgedx3FQcAECemnG6

Lämpimästi tervetuloa Kajaaniin!

 

 

Useita sijoituksia KRS:n esteratsastajille

12.7.2020
KRS:n esteratsastajilla oli tänään upea päivä Kainuun raviradalla ProDin järjestämissä seuratason estekisoissa, kun he nappasivat useita sijoituksia.

IMG 20200712 121258

Read more: Useita sijoituksia KRS:n esteratsastajille

 

Page 2 of 11

«StartPrev12345678910NextEnd»

tahtiseura rgb 72dpi

Tukijoitamme

eltel full color grd pms small
korhonen-1

Maatalousyhtymä Juntunen

Pahavaaran murske

tersm-logo-1 01 small

 

 

 

 

Copyright © 2020 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.