Ajankohtaista

Syyskauden maneesivaraukset valmennuksille anottava 15.7. mennessä

4.6.2020
Kajaanin Ratsastusseuran ratsastusalueiden valmennusvaraukset tehdään keskitetysti tiettyyn päivämäärään mennessä syys- ja kevätkausiksi erikseen. Valmennusten myöntämisessä ja päällekkäisissä tapauksissa noudatamme Kuluntalahden maneesien ja ratsastuskentän käytön ja varausten periaatteita. Etusijalla seuran ulkopuolisista valmentajista ovat jo pitkään valmentamassa käyneet valmentajat.
Valmennukset ajalle 1.9. - 31.12.2020 haetaan 15.7. mennessä (julkaistaan 15.8. mennessä).

Anomukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , hakemuksista on tultava ilmi valmentajan nimi, yhteyshenkilön nimi, laji ja toivomuspäivä, toivomuskellonaika, toivomuspaikka. Yhtä valmentajaa kohti valmennus myönnetään korkeintaan 4 viikon välein.

Valmennusvapaat viikonloput:

18.-20.9.2020
16.-18.10.2020
13.-15.11..2020
11.-13.12.2020

Huomioittehan tarkemmat ohjeet liitteessä mm. alueen toimintasääntöjen noudattamisesta, valmennusten peruuntumisesta, osallistujien ilmoittamisesta ja valmennusvapaiden viikonloppujen täsmennyksistä.

OHJE KRS:n valmennusten vastuuhenkilöille

Kajaanin Ratsastusseura pidättää itsellään oikeiden tehdä muutoksia näihin ohjeisiin ja valmennusvapaisiin viikonloppuihin tilanteen niin vaatiessa.

 

Haluaisitko KRS:n t-paidan tai pipon?

KRS:n t-paitoja ja pipoja on nyt ostettavissa "hyllystä":

Active t-paita
- värit keskisininen, musta tai punainen
- KRS:n heppalogo rinnassa
- koot S, M, L
- hinta 18 euroa / kpl

Puijo Pipo
- eri väreissä
- hinta 15 euroa / kpl

Ole nopea!

Tiedustelut:
Tarja Sahlberg puh. 050 302 1129
Mirja Leppänen puh. 044 5362 501


 

Vinkkejä oheisliikuntaan COVID 19 -epidemian aikana

Pyrimme omalta osaltamme hidastamaan koronaviruksen aiheuttaman epidemian leviämistä. Sen vuoksi emme liiku nyt porukalla jumpassa tai lenkeillä. Muistetaan silti oheisliikunta ja monet mahdollisuudet, jotka meillä on tarjolla sosiaalisen kanssakäymisen rajoituksista huolimatta. Säät suosivat vielä esimerkiksi hiihtoa tai pulkkamäkeä perheen kanssa (rinteen voi tulla ylös välillä vaikka ripeästi kävellen tai loikkien), myös porrastreeniä pääsee tekemään. Pian ovat tiet sulat ja alkaa pyöräilykausi.

Olisiko nyt myös aika kaivaa esille ne ehkä hieman pölyyntyneet kahvakuula, hyppynaru ja jumppapallo? Vinkkejä jumppaan mm. seuran sivuilta aikuisliikunta osion artikkeleista tai useilta sivustoilta netin kautta. Jumppakamu.fi -sivustolta löydät useita erilaisia harjoituksia ja mm. Kaukaveden aamujumpat. Selkäliiton Jumppakissa neuvoo selkä- ja taukojumppaa.

 

Tutustu myös Kainuun Liikunnan Kunnon ulkoiluhaasteeseen Kajaanissa - ovi luontoon on auki!

 

KRS:n 55 -vuotta juhlatapahtuma siirtyy syksyyn

Kajaanin Ratsastusseuran 55 -vuotta avoimet ovet ja iltajuhla 6.6.2020 on peruttu THL:n tarkentuneiden COVID 19 -epidemiaa koskevien ennusteiden myötä.
Juhlimme yhdessä syksyllä ja ilmoitamme ajankohdasta myöhemmin.

 

Page 2 of 9

«StartPrev123456789NextEnd»

tahtiseura rgb 72dpi

Tukijoitamme

eltel full color grd pms small
korhonen-1

Maatalousyhtymä Juntunen

Pahavaaran murske

tersm-logo-1 01 small

 

 

 

 

Copyright © 2020 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.