Ajankohtaista

Vinkkejä aktiiviseen aikuisliikuntaan

20.12.2019
Kestävyys, liikkuvuus, lihaskunto - kuinka harjoitat noita kolmea osa-aluetta? Tule mukaan 6.1.2020 kuuntelemaan Juoksuopiston Mikon vinkit, kuinka yhdistää arki ja kestävyysharjoittelu. Mikkoa kannattaa kaikkien tulla kuuntelemaan, mitkä liikkumisen tavoitteesi sitten ovatkin.

Yksin tuntuu joskus tylsältä lähteä lenkille. Entä jos sopisit kaverin kanssa tapaamisen yhteisen lenkkeilyn merkeissä? Haastamme sinut myös mukaan #kaverinkanssalenkillä -kampanjaan kehittämään kestävyyttä! Postaa Instaan kuva lenkiltä tunnisteella #kaverinkanssalenkillä.

Liisa Ke. vie tammi-helmikuussa kolmena sunnuntaina seurakaverin lenkille - yhteislenkit ovat 19.1., 2.2. ja 16.2. klo 14.30, lähtö vanhan vesilaitoksen parkkipaikalta. Laita päivämäärät kalenteriin ja tule mukaan, tullaan tutuiksi ja vaihdetaan kuulumisia!

Hyvä kestävyyskunto auttaa arjessa ja ratsastuksessa. Voit lukea lisää ratsastuksen vaikutuksesta kestävyyskuntoon sekä hyvän kestävyyskunnon vaikutuksesta ratsastukseen lisää esim. aikuisliikunnansivuille linkitetystä ratsastuksen lajianalyysistä.

 

juoksuopisto 06 01 2020

 

 

Vuosikokouskuulumiset 28.11.2019


17.12.2019
Kajaanin Ratsastusseuran vuosikokouksessa 28.11.2019 käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Seuran hallitukseen valittiin erovuoroisten tilalle uudet jäsenet ja hallitus vuonna 2020: puheenjohtaja Tarja Sahlberg, jäsenet Jaana Huotari, Sanna-Maria Klemetti, Soile Lappalainen, Mirja Leppänen, Eveliina Mikkola ja Soili Pyy. Varajäsenet Sara Arola, Liisa Kaasinen sekä Liisa Kemppainen. Juniorijäsenet ovat Heidi Pyy ja Elli Heiskanen.

Lisäksi kokouksessa vahvistettiin vuoden 2020 jäsenmaksut sekä ratsastusalueiden käyttömaksut, joihin ei tullut korotuksia. Ratsastusalueiden toimintasääntöihin päätettiin laatia tarkennuksia koskien liinajuoksuttamista, hevosten valjastamista ja satulointia sekä kärryajeluja. Tarkennukset on laadittu ja ne löytyvät päivitetyistä toimintasäännöistä. Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2020 hyväksyttiin. Toimintasuunnitelma on päivitetty seuran nettisivuille.

 

KRS osallistui #kiitosseuratoimija -kampanjaan

16.12.2019
#kiitosseuratoimija - kampanja oli Suomen Olympiakomitean kampanja, jolla tuotiin näkyville vapaaehtoisten, seuran arjessa mukana olevien ihmisten panosta marraskuussa 2019. Vapaaehtoisten tekemä työ haluttiin nostaa näkyville kiittämällä seuratoimijoita sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #kiitosseuratoimija ja #seurasydän.

Kajaanin Ratsastusseura osallistui kampanjaan Instagramissa ja Facebookissa alla olevasta linkistä löytyvillä päivityksillä 12.11.-7.12.2019.

#kiitosseuratoimija -päivitykset

Lämmin kiitos kaikille mukana olleille sekä ihan kaikille vapaaehtoisille! Olette tärkeitä!

 

Perinteisiä pikkujouluja vietettiin 8.12.2019

Kajaanin Ratsastusseuran ja Kajaanin Hevosharrastekeskuksen perinteisiä pikkujouluja vietettiin Kainuun Raviradan ravintolatiloissa perinteisin menoin: oli joulupuuro, torttukahvit ja vuoden palkitsemiset.

Kainuun Liikunnan Veera Valtanen tuli juhliin mukaan luovuttamaan seurallemme alueellisen 1000 euron kannustuspalkinnon käytettäväksi seuran lasten ja nuorten toimintaan. Olympiakomitea ja energiayhtiö Gasum kannustavat lasten ja nuorten Tähtiseuroja. Kannustamisella halutaan edistää jokaisen lapsen mahdollisuutta harrastaa monipuolisesti ja nostaa esille arvokasta työtä, jota suomalaisissa urheiluseuroissa tehdään.

Read more: Perinteisiä pikkujouluja vietettiin 8.12.2019

 

Page 2 of 7

«StartPrev1234567NextEnd»

tahtiseura rgb 72dpi

Tukijoitamme

eltel full color grd pms small
korhonen-1

Maatalousyhtymä Juntunen

Pahavaaran murske

tersm-logo-1 01 small

 

 

 

 

Copyright © 2020 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.