Ajankohtaista

KRS:n Mila Pietarila maajoukkuevalmennukseen

18.11.2018mila ja pupu
Seuraamme edustava Mila Pietarila (12) on valittu kouluratsastuksessa SRL:n maajoukkuevalmennukseen lapsiratsastajien A-kehitys -renkaaseen. Valmennukset järjestetään Ypäjällä ja valmentajana toimii Kikko Kalliokoski.

Kuluvana vuonna Mila on kisannut poneilla Avalon ("Valo") ja FH. Bjerregårds Wonder ("Panda") Future cupia, Finnderbyn ja SM-kisat sekä uudella hevosellaan Burlesquella ("Pupu") Winter Cupin 1. osakilpailun. Mila pääsi hakemuksensa perusteella maajoukkuekatsastuksiin, jossa ratsastettiin kaksi päivää maajoukkuevalmentajan silmien alla. Katsastuksien perusteella hänet valittiin maajoukkuevalmennukseen.

Milan uusi hevonen Pupu (kuvassa) on vuonna 2011 syntynyt hannoverilaistamma, jonka isä on Belissimo M ja emän isä Samarant. Edessä on talven treenikausi, mutta ensi kaudella Milalla on tähtäimessään Pandan ja Valon kanssa SM-kisat. Pupun kanssa Mila pyrkii osallistumaan lapsiratsastajien kansainvälisiin luokkiin sekä EM-kisoihin Hollannissa.

Hienoa Mila! Onnittelemme ja toivotamme intoa talven treeneihin sekä oikein paljon tsemppiä ensi kauden koitoksiin!

 

KRS:n opintomatka Ypäjälle

1.11.2018
Seuramme toimihenkilöaktiiveita lähti minibussilla lauantaina 27.10. klo 05.30 Kajaanin purkutyön alla olevalta linja-autoasemalta kohti Ypäjän Hevosopistoa. Matkalla juteltiin paljon hevosasioita ja pidettiin mm. SRL- ja KRS-aiheinen tietokilpailu. Matka toteutettiin Oulujärvi Leaderin Mallia muualta! -teemahankkeen puitteissa.

Read more: KRS:n opintomatka Ypäjälle

 

Junnupoppoo aloittaa jälleen!

20.10.2018
Pienellä tauolla ollut  Junnupoppoo  aloittaa jälleen toimintansa. Junnupoppoo on 13-18 -vuotiaille KRS:n jäsenille tarkoitettu junnukerho, jossa juniorit pääsevät itse suunnittelemaan toimintaansa ja keräävät varoja mm. retkiä varten.

Junnupoppoo kokoontuu jatkossa kerran kuukaudessa, ensimmäinen kerta on lauantaina 27.10. klo 17.30 Kajaanin Hevosharrastekeskuksen tallilla. Vetäjänä on Ida Yrttiaho
Lämpimästi tervetuloa kaikki seuran junnut!

 

 

KRS:n edustajat Tähtiseurapäivillä

16.10.2018tahtiseurapaivat
Seuramme nuorisovastaava Soili Pyy ja seura-aktiivi Sanna Heiskanen osallistuivat Helsingissä Tähtiseurapäiville lokakuun alussa. Tähtiseura-ohjelma on aloittanut vuonna 2018 ja se jatkaa entistä sinettiseuratyötä. Kajaanin Ratsastusseura on ollut sinettiseura jo hyvin pitkään ja kuuluu nyt Tähtiseura-ohjelman Lapset ja nuoret -osioon.

Tähtiseurapäivillä esiteltiin itse Tähtiseura-ohjelma sekä kuultiin seuratoiminnan ideoita muiden lajien Tähtiseuroista ja käsiteltiin seuratoimintaa erityisesti lajikohtaisesti.

Suomen Ratsastajainliiton vuoden 2018 teema on Reilu Peli ja sen tunnuslause on Yhtä jalkaa – yhdessä kiusaamista vastaan. Teeman mukaan hyvä ilmapiiri on sellainen, jossa jokaisella on hyvä olla. Hyvässä ilmapiirissä jokainen ratsastava lapsi, nuori tai aikuinen voi olla oma itsensä ja harrastaa ratsastusta omien edellytystensä ja tavoitteidensa mukaisesti. Jokaisella on vapaus olla osa porukkaa, tehdä virheitä ja oppia uutta. Hyvä ilmapiiri sallii erilaisuuden ja kunnioittaa sitä.

Read more: KRS:n edustajat Tähtiseurapäivillä

 

Page 2 of 10

«StartPrev12345678910NextEnd»

lapset ja nuoret rats rgb 300dpi

Tukijoitamme

eltel full color grd pms small
korhonen-1

Maatalousyhtymä Juntunen

Pahavaaran murske

tersm-logo-1 01 small

 

 

 

 

Copyright © 2019 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.