Ajankohtaista

KRS osallistui #kiitosseuratoimija -kampanjaan

16.12.2019
#kiitosseuratoimija - kampanja oli Suomen Olympiakomitean kampanja, jolla tuotiin näkyville vapaaehtoisten, seuran arjessa mukana olevien ihmisten panosta marraskuussa 2019. Vapaaehtoisten tekemä työ haluttiin nostaa näkyville kiittämällä seuratoimijoita sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #kiitosseuratoimija ja #seurasydän.

Kajaanin Ratsastusseura osallistui kampanjaan Instagramissa ja Facebookissa alla olevasta linkistä löytyvillä päivityksillä 12.11.-7.12.2019.

#kiitosseuratoimija -päivitykset

Lämmin kiitos kaikille mukana olleille sekä ihan kaikille vapaaehtoisille! Olette tärkeitä!

 

Heppakerho ja kepparitunnit ovat joulutauolla

14.12.2019
Kajaanin Ratsastusseuran heppakerho ja kepparitunnit ovat joulutauolla ja jatkuvat jälleen tammikuussa. Ilmoitamme tarkemman ajankohdan myöhemmin!

Oikein leppoisaa joulun aikaa kaikille!

 

Perinteisiä pikkujouluja vietettiin 8.12.2019

Kajaanin Ratsastusseuran ja Kajaanin Hevosharrastekeskuksen perinteisiä pikkujouluja vietettiin Kainuun Raviradan ravintolatiloissa perinteisin menoin: oli joulupuuro, torttukahvit ja vuoden palkitsemiset.

Kainuun Liikunnan Veera Valtanen tuli juhliin mukaan luovuttamaan seurallemme alueellisen 1000 euron kannustuspalkinnon käytettäväksi seuran lasten ja nuorten toimintaan. Olympiakomitea ja energiayhtiö Gasum kannustavat lasten ja nuorten Tähtiseuroja. Kannustamisella halutaan edistää jokaisen lapsen mahdollisuutta harrastaa monipuolisesti ja nostaa esille arvokasta työtä, jota suomalaisissa urheiluseuroissa tehdään.

Read more: Perinteisiä pikkujouluja vietettiin 8.12.2019

 

Kajaanin Ratsastusseura saa Tähtiseurojen alueellisen kannustuspalkinnon!

Olympiakomitea ja energiayhtiö Gasum kannustavat lasten ja nuorten Tähtiseuroja. Vuoden 2019 Tähtiseuraksi valittu Raision Jumpparit ja lisäksi 14 muuta Tähtiseuraa palkitaan alueellisesti kannustuspalkinnoilla seurojen omissa tilaisuuksissa. Kannustamisella halutaan edistää jokaisen lapsen mahdollisuutta harrastaa monipuolisesti ja nostaa esille arvokasta työtä, jota suomalaisissa urheiluseuroissa tehdään.

Kajaanin Ratsastusseura kiittää 💗
@Olympiakomitea @GasumOy @KainuunLiikunta #kajaaninratsastusseura

https://www.olympiakomitea.fi/2019/11/21/raision-jumpparit-palkitaan-vuoden-2019-tahtiseurana

 

Page 2 of 7

«StartPrev1234567NextEnd»

lapset ja nuoret rats rgb 300dpi

Tukijoitamme

eltel full color grd pms small
korhonen-1

Maatalousyhtymä Juntunen

Pahavaaran murske

tersm-logo-1 01 small

 

 

 

 

Copyright © 2020 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.