Ajankohtaista

KRS:n edustajat Tähtiseurapäivillä

16.10.2018tahtiseurapaivat
Seuramme nuorisovastaava Soili Pyy ja seura-aktiivi Sanna Heiskanen osallistuivat Helsingissä Tähtiseurapäiville lokakuun alussa. Tähtiseura-ohjelma on aloittanut vuonna 2018 ja se jatkaa entistä sinettiseuratyötä. Kajaanin Ratsastusseura on ollut sinettiseura jo hyvin pitkään ja kuuluu nyt Tähtiseura-ohjelman Lapset ja nuoret -osioon.

Tähtiseurapäivillä esiteltiin itse Tähtiseura-ohjelma sekä kuultiin seuratoiminnan ideoita muiden lajien Tähtiseuroista ja käsiteltiin seuratoimintaa erityisesti lajikohtaisesti.

Suomen Ratsastajainliiton vuoden 2018 teema on Reilu Peli ja sen tunnuslause on Yhtä jalkaa – yhdessä kiusaamista vastaan. Teeman mukaan hyvä ilmapiiri on sellainen, jossa jokaisella on hyvä olla. Hyvässä ilmapiirissä jokainen ratsastava lapsi, nuori tai aikuinen voi olla oma itsensä ja harrastaa ratsastusta omien edellytystensä ja tavoitteidensa mukaisesti. Jokaisella on vapaus olla osa porukkaa, tehdä virheitä ja oppia uutta. Hyvä ilmapiiri sallii erilaisuuden ja kunnioittaa sitä.

Read more: KRS:n edustajat Tähtiseurapäivillä

 

Ratsastussuunnistuksessa oli kivaa!

13.10.2018rideo 9
Viisi vuotta sitten järjestettiin Kuluntalahdessa ensimmäinen ratsastussuunnistustapahtuma ja niin vaan intoa ja ideaa on pidetty yllä tähän saakka! Osanottajamäärät ovat mukavasti kasvaneet ja olleet parina vuonna kahdenkymmenen ratsukon paikkeilla. Niin tänäänkin, kun 19 ratsukkoa lähti rastilippujahtiin.

Tämän vuoden tapahtuma venyi syksyyn Kajaanin Suunnistajien Kainuun Rastiviikon järjestämisvuoron myötä. Ilma kuitenkin suosi ja ratsukoilla oli selvästi ollut kivaa maastossa. Tapahtuma ei ole kilpailu, vaan kuntorastityyppinen tapahtuma, mutta osa ratsastajista myönsi, että kyllä se ajanotto vaan lisää sitä jännitystä ja vauhtia eli ihan mistään leppoisasta maastoratsastelusta ei kaikkien kohdalla ole kyse. Mukana oli tänä vuonna mukavasti ensikertalaisia niin hevosissa kuin ratsuissakin.

Pääratamestari oli lisännyt edellisvuosista vaativuustasoa etenkin A-rataan, jossa kaikki rastipisteet eivät olleet enää polun vieressä. Useampi rastipiste oli selvästi metsän puolella ja jotkin rastivälit oli suunniteltu niin, että helpoin ja nopein reitti kulkee tosiaan kangasmetsän läpi - jos vain ratsukot uskaltavat siitä mennä. Hienosti olivat ratsukot myös kokeilleet polkujen sijasta myös muuta maastoa.

KRS kiittää erityisesti pääratamestari Kyösti Karttusta kaikesta työstä tapahtuman järjestämiseksi! KRS:n puolelta järjestelyistä vastasi Sari Kuure. Kiitämme myös kaikkia tapahtumaan osallistuneita! Ensi vuoteen.

Tulokset
Väliajat

Read more: Ratsastussuunnistuksessa oli kivaa!

 

Heppakerhon syyskausi alkaa la 6.10.

3.10.
KRS:n heppakerho aloittaa syyskauden lauantaina 6.10. klo 16 Kajaanin Hevosharrastekeskuksen tallilla (Mustikkamäentie 44). Heppakerhon vetäjänä on Juulia Turrek. Heppakerho kokoontuu kerran kuukaudessa joka kuukauden ensimmäinen lauantai.

Joka toinen lauantai on myös kepparitunnit klo 15.00-15.45 pienessä maneesissa.

Tervetuloa mukaan junioritoimintaan!
Lisätietoja junioritoiminnasta löydät linkistä

 

KRS:lle esteratsastuksen PSM-joukkuehopeaa

16.9.2018

KRS:n joukkue voitti lauantaina 15.9. Kalajoella esteratsastuksen Pohjois-Suomenmestaruushopeaa. Joukkueessa ratsastivat Heidi Kananen-Tuulen Leonardo, Hannele Kihlström - Firecape Daniel, Elina Jääskeläinen-Aqualady Jo ja Anni Pöppönen-Katapult van st. Anneke. Lämpimät onnittelut!

 

Page 2 of 9

«StartPrev123456789NextEnd»

lapset ja nuoret rats rgb 300dpi

Tukijoitamme

eltel full color grd pms small
 kaisanet 160px
korhonen-1

neste koskiportti small

     vianor small

tersm-logo-1 01 small

 

 

 

 

Copyright © 2018 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.