Ajankohtaista

Ratsastussuunnistuksessa oli kivaa!

13.10.2018rideo 9
Viisi vuotta sitten järjestettiin Kuluntalahdessa ensimmäinen ratsastussuunnistustapahtuma ja niin vaan intoa ja ideaa on pidetty yllä tähän saakka! Osanottajamäärät ovat mukavasti kasvaneet ja olleet parina vuonna kahdenkymmenen ratsukon paikkeilla. Niin tänäänkin, kun 19 ratsukkoa lähti rastilippujahtiin.

Tämän vuoden tapahtuma venyi syksyyn Kajaanin Suunnistajien Kainuun Rastiviikon järjestämisvuoron myötä. Ilma kuitenkin suosi ja ratsukoilla oli selvästi ollut kivaa maastossa. Tapahtuma ei ole kilpailu, vaan kuntorastityyppinen tapahtuma, mutta osa ratsastajista myönsi, että kyllä se ajanotto vaan lisää sitä jännitystä ja vauhtia eli ihan mistään leppoisasta maastoratsastelusta ei kaikkien kohdalla ole kyse. Mukana oli tänä vuonna mukavasti ensikertalaisia niin hevosissa kuin ratsuissakin.

Pääratamestari oli lisännyt edellisvuosista vaativuustasoa etenkin A-rataan, jossa kaikki rastipisteet eivät olleet enää polun vieressä. Useampi rastipiste oli selvästi metsän puolella ja jotkin rastivälit oli suunniteltu niin, että helpoin ja nopein reitti kulkee tosiaan kangasmetsän läpi - jos vain ratsukot uskaltavat siitä mennä. Hienosti olivat ratsukot myös kokeilleet polkujen sijasta myös muuta maastoa.

KRS kiittää erityisesti pääratamestari Kyösti Karttusta kaikesta työstä tapahtuman järjestämiseksi! KRS:n puolelta järjestelyistä vastasi Sari Kuure. Kiitämme myös kaikkia tapahtumaan osallistuneita! Ensi vuoteen.

Tulokset
Väliajat

Read more: Ratsastussuunnistuksessa oli kivaa!

 

KRS:lle esteratsastuksen PSM-joukkuehopeaa

16.9.2018

KRS:n joukkue voitti lauantaina 15.9. Kalajoella esteratsastuksen Pohjois-Suomenmestaruushopeaa. Joukkueessa ratsastivat Heidi Kananen-Tuulen Leonardo, Hannele Kihlström - Firecape Daniel, Elina Jääskeläinen-Aqualady Jo ja Anni Pöppönen-Katapult van st. Anneke. Lämpimät onnittelut!

 

Lasten ja nuorten naamiaisratsastus 2018

28.8.2018

Sunnuntaina 26.8. ratsastettiin Lasten ja nuorten naamiaisratsastuskilpailut. Aamun aikana nähtiin sydämestä tulevaa taitavaa ratsastusta, upean kekseliäitä pukuja ja hienoja koreografioita sekä kuunneltiin mukaansa tempaavaa musiikkia.

Tuomari Hildur Hagelbergin mukaan useassa ohjelmassa oli kaikki ihan nappiin, mutta erot ratsukoiden välille löytyivät pienen pienistä vivahteista. Kati Aavakare puolestaan kertoi kisan jälkeen tuomarin tehtävän olleen vaikea mutta erittäin mielenkiintoinen, ihan erilaista kuin estetuomarina toimiminen.

Kiitos kaikille lämminhenkisistä kisoista! Seuraavan kerran naamiaisratsastus kesällä 2019.

Tulokset

Jenna Schroderus – Kotalan Söt Jenta. Kuva: Susan Lappalainen

Jenna Schroderus ja Kotalan Söt Jenta voittivat 12-16 -vuotiaiden luokan. Kuva: Susan Lappalainen

Vilma Mustonen – Yön Legenda. Kuva: Susan Lappalainen

Vilma Mustonen ja Yön Legenda voittivat alle 12- vuotiaiden naamiaisratsastusluokan. Kuva: Susan Lappalainen

 

Kepparitunnit alkavat jälleen!

26.8.2018
Seuran keppihevostuntien syyskausi alkaa lauantaina 8.9. klo 15.00-15.45.
Tuntien vetäjänä jatkaa tuttuun tapaan Heidi Pyy.
Kaikki keppihevosratsastuksesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Kepparitunnit joka toinen lauantai (parillisilla viikoilla) alkaen 8.9.2018 klo 15.00-15.45.
Kajaanin Hevosharrastuksen pienessä maneesissa.

keppihevoset thumb

 

Page 3 of 10

«StartPrev12345678910NextEnd»

lapset ja nuoret rats rgb 300dpi

Tukijoitamme

eltel full color grd pms small
korhonen-1

Maatalousyhtymä Juntunen

Pahavaaran murske

tersm-logo-1 01 small

 

 

 

 

Copyright © 2019 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.