Heppakerho

Koronan ehkäisyyn liittyvien 16.3.2020 annettujen ohjeiden mukaisesti heppa- ja kepparikerho jäävät tauolle toistaiseksi. Ilmoitamme, kun toiminta käynnistyy uudelleen.

Heppakerho on Kajaanin Ratsastusseuran ala-asteikäisille suunnattu hevoskerho, jonka toimintaan kuuluu mm. hevosenhoitoa, askartelua, pelaamista sekä vaikkapa keppihevosten tekoa. Heppakerho onkin ollut suosittu ratsastusharrastusta aloittelevien lasten keskuudessa jo monien vuosien ajan. Kerhon toimintaan ei kuulu ratsastus.

Heppakerho kokoontuu parittomien viikkojen lauantaina klo 15.00-15.45. Ohjaajana toimii Essi Vimpari. Heppakerhon kevätkausi alkoi lauantaina 4.1.2020. Tapaamiset aloitetaan aina tallin päädyssä sijaitsevassa taukotuvassa. Tervetuloa!

piirros

tahtiseura rgb 72dpi

Copyright © 2020 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.