Esteratsukoille jälleen menestystä Torniosta!

19.7.2011

Kajaanin Ratsastusseuran ratsukot edustivat upeasti Torniossa alue-estekisoissa 16.-17.7. Mukana olivat Saara Lappalainen - Tell Me, Viivi Halonen - Vitras, Juuli Huttunen - Greta Garbo ja Suvi Juntunen - Aviver.

Viivi Halonen ja Vitras voittivat sunnuntaina 90cm luokan ja sijoittuvat lauantaina kuudenneksi 100cm luokassa. Vitraksen omistavat Hannele Kärkkäinen ja Anne Avonius.

Saara Lappalainen ja poninsa Tell me onnistuivat molemmissa sunnuntain luokissaan loistavasti. Puhtaat radat toivat kakkossijan ponien 90cm luokassa ja kuutossijan 100cm luokassa.

Juuli Huttunen hevosellaan Greta Garbo ovat tällä kaudella nousseet 110cm tasolle. Niiltä korkeuksilta tuli vielä puomi alas, mutta lauantain 105cm luokassa Juuli sijoittui kuudenneksi.

Suvi Juntusen ja Aviverin vauhti ei lauantain aikaratsastusluokissa 105 ja 115 cm riittänyt, vaikka molemmista tuli virheettömät suoritukset. Suvi ja Väiski petrasivat ja nappasivat sunnuntaina sijoituksen ollen neljänsiä 110cm luokassa. Kisojen päätösluokassa 120cm arvostelulla AM5 Suvi ja Väiski selvittivät virheettömällä perusradalla tiensä 130cm uusintaan, jossa yksi puomi kuitenkin tippui. Väiskin debyytti 130cm esteillä on kuitenkin tehty. Väiskin omistaa Firecape Stables.

Kajaanin Ratsastusseura onnittelee kaikkia edustusratsukoita upeista saavutuksista ja määrätietoisesta työstä!

viivisaara

suvi