Alue-estekilpailut 25.9.

25.9.2011

juuliUPEAT alue-estekisat vedettiin tänään läpi Kuluntalahdessa!
Kajaanin Ratsastusseuran Juuli Huttunen hevosella Greta Garbo (kuvassa) esittivät taitavaa ja rohkeaa ratsastusta, joka toi tulosta - ratsukko voitti sekä 100 cm että 110 cm luokat! Sijoitukset nappasivat myös Heidi Kananen ja Lepari ollen toisia suomenhevosten ja ponien 90 cm luokassa sekä Viivi Halonen ja Vitras, jotka sijoittuivat niin ikään toiseksi avoimessa 90 cm luokassa! Upeita suorituksia nähtiin myös muilta seuramme edustajilta, joista osa jäi juuri sijoituksten ulkopuolelle. Myös seuraluokassa tasaiset suoritukset ansaitsivat ruusukkeet! ONNITTELEMME!

Päivän pääluokan 120 cm voitto meni Anna Yliniemen matkassa Ouluun. Hän ratsasti hevosella Ukarlo ainoan puhtaa uusintaradan 130 cm tasolla.

SUURKIITOKSET taas ihanalle, aktiiviselle ja toimivalle talkooporukalle, joka mahdollisti nämäkin kilpailut! Ilman teitä emme olisi mitään!