Vuosikokouksen antia

25.11.2011
Kajaanin Ratsastusseuran (KRS) vuosikokouksessa 24.11. valittiin hallitus vuodelle 2012 ja keskusteltiin vuoden 2012 toimintakertomuksesta. Varsinaisista jäsenistä hallituksessa jatkavat Mirja Leppänen ja Helena Heikkinen, uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Anna Maria Honkala. Varajäseniksi valittiin Riikka Saastamoinen, Pia Kyllönen
ja Leena Särkelä-Huttunen. Hallituksen jäseninä jatkavat myös Soile Lappalainen, Suvi Vainionpää, Tarja Hirvonen sekä puheenjohtaja Hannu Rytkönen.

Vuosi 2012 on jälleen kilpailupainotteinen, KRS järjestää kansalliset kouluratsastuskilpailut maalis- ja elokuussa sekä kansalliset esteratsastuskilpailut huhtikuussa. Lisäksi järjestetään seura- ja aluetason kilpailuja molemmissa lajeissa. Myös perinteiset tapahtumat naisten kouluratsastustapahtuma Lady Meeting sekä miesten esteratsastuskilpailu Kainuun Pojjjaat nähdään vuoden aikana.

KRS panostaa vuoden aikana talkootoiminnan kehittämiseen. Urheiluseuran perustoiminta sekä varsinkin kilpailutoiminta vaativat suuren määrän talkoopanostusta. KRS haluaa kannustaa ja toivottaa kaikki tervetulleiksi tuomaan oman panoksensa seuratoimintaan. Lisäksi jokapäiväisiin turvallisuusasioihin kiinnitetään entistäkin enemmän huomiota ja niistä tiedotetaan seuran jäseniä.