Kisakausi startattu vauhdikkaasti!

26.3.2012
sara_ja_polyKahtena viikonloppuna Kuluntalahdessa on ollut kuhinaa, kun kisakausi starttasi maaliskuun puolessa välissä kansallisilla koulukilpailuilla ja jatkui eilen alue-estekilpailuilla. Lähtöjä nähtiin koulukisoissa yli 50 ja estekisoissa lähes 80! Myös Kajaanin Ratsastusseuran ratsukot ovat edustaneet upeasti.
Kansallisten koulukilpailuiden alueluokassa Helppo B:3 Sara Arola otti upean kaksoisvoiton hevosilla Firecape Regal ja Pöly-Pasaati (kuvassa). Firecape Regal on kasvattajansa Firecape Stablesin omistuksessa ja Pöly-Pasaatin omistaa Arttu Juntunen. Kansallisissa luokissa Soile Lappalainen aloitti kisakauden vahvoilla suorituksilla ollen sekä helpossa A:ssa sekä vaativassa B:ssä ensimmäinen ei-sijoittunut hevosella Firecape Must Be An Angel, jonka omistaa Firecape Stables.

Alue-estekilpailuissa seuran juniorit näyttivät lupaavia otteita kisakauden aluksi. Luokan 2a, 90cm avoin poneille ja suomenhevosille voitti Saara Lappalainen ponilla Tell Me. Luokassa toiseksi sijoittui koulukisoissa menestynyt pari Sara Arola ja Pöly-Pasaati. Luokassa 2b, 90cm avoin kaikille kolmanneksi sijoittuivat Tytti Parviainen hevosellaan Faustus II. Kaikki kolme sijoittunutta kuuluvat Pohjois-Suomen aluevalmennusrenkaaseen, jossa heillä valmentajanaan on Suvi Juntunen.

ONNITTELEMME KAIKKI VOITTAJIA JA SIJOITTUNEITA!

KIITÄMME myös kaikkia toimihenkilöitä: koulukilpailuiden tuomareita Marjukka Mannista, Tarja Lukkaria, Tanja Alaraatikkaa ja Hanna Niskasta sekä estekilpailuiden puheenjohtajatuomaria Elina Salmelaa ja muita tuomareita Laura Koskeloa ja Kristiina Tikkasta. Lisäksi kiitokset kaikille muille toimihenkilköille, talkoolaisille, yleisölle ja kilpailijoille upeasti sujuneista kilpailuista! Joka vuosi kasvavat lähtijämäärät osoittavat, että me osaamme homman!

Kaikki tulokset löytyvät Kipasta:
18.3.2012 Kansalliset koulukilpailut
25.3.2012 Alue-estekilpailut