Sara ja Kristiina sijoituksille

21.5.2012
Kuluntalahdessa kisattiin aluekoulukilpailuiden merkeissä sunnuntaina 20.5. Kisat olivat pienet, kuten aina toukokuun kilpailut ovat olleet. Lähtöjä oli yhteensä 31. Kajaanin Ratsastusseuran edustajista luokassa 2, Helppo B sijoituksille ratsastivat toiseksi tullut Sara Arola ja Pöly-Pasaati (om. Arttu Juntunen) sekä kolmanneksi sijoittunut Kristiina Tikkanen - Herita's Sand (om. Heli Okkonen). ONNITTELEMME!

Muut KRS:n edustajat alueluokissa: Soili Pyy - Valse de Fleur, Marja-Leena Parviainen - Faustus II, Sara Arola - Lortina, Heli Okkonen - Rocerina, Suvi Määttä - Ice Bear ja Lumine, Sari Kivioja - Brygg ja Sanna Lehto - Repsakka.
Kaikki tulokset löytyvät kipasta ja seuran nettisivuilta Kilpailut ja tapahtumat -sivulta.