KRS:lle menestystä Iisalmesta

29.5.2012juuli2
KRS:n ratsukot taistelivat hienosti Iisalmen kansallisissa estekilpailuissa. Osa taisteli itselleen hienoja sijoituksia ja osa tsemppasi vaikeuksien jälkeen upeita ratoja! Hienoa työtä kaikilla!

Juuli Huttunen ja Greta Garbo (kuvassa) ovat palanneet tauolta kisakentille ja homma sujuu hienosti. Ratsukko nappasi kolmannen sijan sunnuntain 100 cm luokasta.

Viikonlopun menestyinein KRS-ratsukko oli jälleen Suvi Juntunen hevosellaan Krokoss. Suvi ja Ossi ottivat neljältä radalta kaikkiaan kolme sijoitusta, joita makein tuli tiukan taistelun jälkeen sunnuntain kansallisesta 120 cm aikaratsastusluokasta. Muut sijoitukset tulivat 110 cm luokista.

 

Jenni Heikkinen ja Vivaldi II ratsastivat myös arvokkaita sijoituksia kansallisissa luokissa. Jenni ja Lili olivat lauantaina 115 cm junioricup-luokassa neljänsiä ja sunnuntain 120 cm luokassa seitsemäs.

Myös Saara Lappalainen ponillaan Tell Me ratsastivat sijoituksille sunnuntain 100 cm alueluokassa ollen viides.

Muita KRS:n edustajia olivat Tytti Parviainen - Faustus II, Tiia Liisa Korhonen - Seareef's Patron ja Viivi Halonen - Vitras.

Iisalmen kisoissa oli viikonlopun aikana yli 130 ratsukkoa ja yli 330 lähtöä. Aurinkoinen ja lämmin sää suosi sekä kilpailijoita, yleisöä että jaboissa asustelevia hevosia. 

KRS ONNITTELEE KAIKKIA SIJOITTUNEITA!

 


tahtiseura rgb 72dpi

Tukijoitamme

eltel full color grd pms small
korhonen-1

Maatalousyhtymä Juntunen

Pahavaaran murske

tersm-logo-1 01 small

 

 

 

 

Copyright © 2020 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.