"Pyhä Yrjö" toi näyttävyyttä kansallisiin koulukisoihin

6.8.2012
Kajaanin kansallisissa koulukilpailussa viikonloppuna ratsastettiin pitkästä aikaa vaativimpana luokkana Prix St Georges, jossa luokkasponsorina toimi Kodin Terra Kajaani. Luokassa nähtiin lähtöjä 9, mikä on tälle tasolle näillä korkeuksilla hyvä lukumäärä. Luokan osallistujat tulivat pääasiassa länsirannikolta - Oulusta, Vaasasta, Kokkolasta ja Mustasaaresta sekä Kuopiosta ja Seinäjoelta. 
Luokan voitti vaasalainen Jannika Kolehmainen hevosellaan Mackenzie. Ratsukko voitti myös lauantain pääluokan, vaativan A:n. Kuvassa voittajaratsukko kunniakierroksella. Takana näkyvät kakkos- ja kolmossijat saavuttaneet Elin Björndahl ja Marjukka Manninen. Kodin Terra Kajaani lahjoitti lisäksi voittajaratsukolle tavarapalkinnon.

 

prixstgeorges

KRS:n ratsukot eivät tällä kertaa yltäneet sijoituksille. Lähimpänä ruusuketta oli Soile Lappalainen tammallaan Firecape Must Be An Angel luokassa 3, helppo A -tasolla. Hän oli ensimmäinen sijoitusten ulkopuolelle jäänyt 6 pisteen erolla edelliseen.

Kilpailut saivat dramaattisen käänteen jo perjantaina, jolloin oli rankkasateiden takia pakko tehdä päätös kilpailuiden siirtämisestä maneesiin. Talkooväki toimi tiukassakin tilanteessa aivan upeasti ja teki kaiken, mitä tarvittiin kilpailuiden onnistumiseksi. Meillä oli yli 40 talkoolaista kumpanakin päivänä, ISO KIITOS kaikille! Saimme taas järjestelyistä kovasti kiitosta, myös siitä, että toimintamme oli tehokasta olosuhteista huolimatta!tahtiseura rgb 72dpi

Tukijoitamme

eltel full color grd pms small
korhonen-1

Maatalousyhtymä Juntunen

Pahavaaran murske

tersm-logo-1 01 small

 

 

 

 

Copyright © 2020 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.