Juuli ja Suvi tuplavoittoihin kotikisoissa!

23.9.2012
Kuluntalahdessa ratsastetuissa kansallisissa esteratsastuskilpailuissa saatiin nauttia kotiseuran menestyksestä. KRS nappasi viiden luokan voitoista nimiinsä peräti neljä. Juuli Huttunen ja Greta Garbo voittivat upeilla esityksillä sekä 100 cm että 110 cm alueluokat. Suvi Juntunen ja Krokoss ottivat puolestaan jaetun voiton 120 cm luokassa ja voittivat selvällä erolla 130 cm luokan. Molemmat ratsukot eivät päivän aikan pudottaneet puomiakaan. Estekilpailuissa harvinainen tasapeli syntyi 120 cm luokassa kun Suvi ja Ossi sekä iisalmelainen Oona Korhonen ja Valodze kellotivat sadasosasekunnilleen saman ajan.
Myös muita KRS-sijoituksia nähtiin päivän aikana: Sara Arola otti uuden tuttavuutensa Filodendro Della Loggian kanssa kolmannen sijan 90 cm luokassa. KRS:n juniori Tytti Parviainen ja Faustus II sijoittuivat hienosti 90 cm luokassa neljänneksi ja 100 cm luokassa kuudenneksi.

Kilpailuiden päätuomari Jaakko Jauhiainen jää tuomarihommista eläkkeellä tämän vuoden jälkeen. Kajaanin Ratsastusseura ja Kajaanin Hevosharrastekeskus toivottivat Jaakolle leppoisia eläkepäiviä kukkasin. Jaakko sai lahjaksi myös KRS:n solmioneulan.

KRS onnittelee kaikkia voittajia ja sijoittujia sekä kiittää Jaskaa ja muita toimihenkilöitä ja talkoolaisia superhienoista kilpailuista!

Kuvassa Juuli ja Gäby 110 cm radalla.

krs_juuli_ja_gaby


Kuvassa Suvi ja Ossi 130 cm radalla.

krs_suvi_ja_ossi


130 cm palkintojenjaossa ykkönen Suvi ja Ossi sekä kakkonen Minna Hore - Gallops Nolando sekä Ninna ja Soile palkitsemassa Jaakko Jauhiaista.

krs_jaska


tahtiseura rgb 72dpi

Tukijoitamme

eltel full color grd pms small
korhonen-1

Maatalousyhtymä Juntunen

Pahavaaran murske

tersm-logo-1 01 small

 

 

 

 

Copyright © 2020 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.