KRS palkittiin vapaaehtoistoiminnasta!

8.10.2012keppihevoset_thumb

KRS KIITTÄÄ LÄMPIMÄSTI KAIKKIA VAPAAEHTOISIA TALKOOLAISIAAN!

Ratsastajainliiton vuoden 2012 teemana on vapaaehtoisuus. Liitto lanseerasi valtakunnallisen vapaaehtoiskilpailun, jonka ideana oli kannustaa jäseniä mukaan seuratyöhön sekä tallilla tapahtuvaan talkootoimintaan.
Seuroille ja talleille lähetettiin veloituksetta vapaaehtoispasseja, joihin seuran jäsenet ja tallin asiakkaat saivat merkitä omat vapaaehtoistehtävänsä. Jokainen tehtävä palkittiin pisteellä. Kilpailussa palkittiin kaikki passinsa palauttaneet diplomilla. Eniten vapaaehtoispasseja keränneet seurat ja tallit palkittiin lisäksi 500 eurolla. Kaikkien passin palauttaneiden kesken arvottiin tuotepalkintoja ja matkalahjakortteja
Kilpailuun osallistui yhteensä 81 ratsastusseuraa ja tallia. Passeja palautti yhteensä 36 seuraa ja tallia ja kaiken kaikkiaan 624 talkoolaista.

Kajaanin Ratsastusseura toimi siten, että seuran puolesta täytettiin talkoopassit mm. kisojen ja muiden seuran ja tallin talkootehtävien perusteella. KRS palautti 108 passia, joka oli enemmän kuin tuplaten seuravaksi tulleeseen (Paras talli: Anninan Ratsastus- ja ajotalli 48 passia)!

Onnetar ei valitettavasti suosinut tällä kertaa jäseniämme, mutta järjestämme marras-joulukuussa talkooillanvieton, johon kaikki talkoissa toimineet ovat lämpimästi tervetulleita. Tapahtumassa jaetaan myös vapaaehtoispassikilpailun diplomit. Seuraa ilmoittelua!

Lue lisää SRL:n sivuilta.

Palkinto luovutettiin SRL:n syyskokouksessa 25.11.2012. Kuvassa palkitut Annina Rönnqvist (Anninan Ratsastus- ja ajotalli) ja sekä Kajaanin Ratsastusseurasta Mirja Leppänen ja Sari Nieminen. Kuva Sonja Holma / SRL

2012_vapaaehtoispalkinto

tahtiseura rgb 72dpi

Tukijoitamme

eltel full color grd pms small
korhonen-1

Maatalousyhtymä Juntunen

Pahavaaran murske

tersm-logo-1 01 small

 

 

 

 

Copyright © 2020 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.