Ajankohtaisia tapahtumia ja asioita!

18.10.2012
Alla asiaa mm. Horse Showsta, junnupoppoon käynnistymisestä, vapaaehtoisillanvietosta ja Korida Cupista. 

SAARA JA TOPSU HORSE SHOWSSA!
Torstaina 18.10. starttaa Helsinki International UB Horse Show Hartwall-areenalla. Mukana on maailmatähtiä, suomalaisia huippuratsastajia sekä mm. Jenni Dahlman-Räikkönen.
Tänä vuonna mielenkiinto kohdistuu kuitenkin Amateur Tourille - siellä starttaa KRS:n ratsukko Saara Lappalainen ponillaan Tell Me 100 cm tasolla!
Amateur Tourin alkuosakilpailut ratsastetaan torstaina ja perjantaina kategorioissa 90-120cm. Jokaisen kategorian kaksi parasta pääsee lauantaiseen finaaliin, jossa voittajalle on luvassa 2000 euroa!
Kannattaa siis seurata Horse Show:n tulospalvelua! Ja hirmutsempit Saaralle, Topsulle sekä koko tiimille!

http://www.helsinkihorseshow.fi/hihs

 

JUNNUPOPPOO PYÖRÄHTÄÄ TAAS KÄYNTIIN!
Mukaan Junnupoppoon toimintaan ovat tervetulleita kaikki yläasteikäiset ja sitä vanhemmat Kajaanin Ratsastusseuran juniorit. Tarkoituksena on kerätä rahaa, jonka käytämme osallistujien itse valitsemaan kohteeseen, esimerkiksi johonkin yhteiseen matkaan. Rahaa keräämme erilaisilla keinoilla, jotka päätetään osallistujien kiinnostuksen mukaan.

Ensimmäinen, lyhyt palaveri järjestetään seuraestekilpailujen jälkeen 28.10.2012! (Aika riippuen kisojen osallistujamäärästä - seuraa ilmoitustaulua!). Ensimmäisellä kerralla tutustumme toisiimme ja keskustelemme osallistujien toiveista tulevalle toiminnalle.

Ilmoittaudu tallin seinällä olevaan listaaan. Mukaan voi tulla, vaikka et pääsisikään ensimmäiseen tapaamiseen. (Jos et tule palaveriin, ilmoita yhteystietosi joko ilmoittautumislistaan tai Riikalle tekstiviestillä/sähköpostilla). Lisätietoja saat Junnupoppoon vetäjältä, Riikka Saastamoiselta. Ota yhteyttä tai tule rohkeasti nykäisemään hihasta tallilla!

Terveisin, Riikka
Puh.: 050 4067552
 Sähköposti: riikka.s(at)live.fi

 

VAPAAEHTOISTOIMIJOIDEN ILLANVIETTO la 10.11.

Tervetuloa vapaaehtoistoimijoiden illanviettoon lauantaina 10.11.2012 klo 17.30 alkaen Raviradan VIP-tiloihin. Tilaisuudessa jaetaan SRL:n vapaaehtoisdiplomit sekä lahjapaketteja.

Illanvietto on avoin kaikille KRS:n talkoissa mukana olleille!

Ilmoittautumiset ti 6.11 mennessä ruokailun vuoksi tallin seinällä olevaan listaan, laita myös erikoisruokavaliosi listaan. Ilmoittautua voi myös sähköpostilla: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it tai tekstiviestillä puh. 044 5362501.

 

KORIDA CUP 2012-2013

KRS:n seuraestekisoissa pyörähtää käyntiin nyt syksyllä Korida Cup, joka perustetaan kannustamaan kaikkia kilpailijoita siirtymään kilpailu-urallaan seuratasolta aluetasolle ja se kilpaillaan 80-90cm tasolla. Cupin puuhanaisina toimivat Hanna ja Jenni Hirvonen.

Korida cupissa on kolme osakilpailua. Ensimmäinen osakilpailu ratsastetaan seurakisoissa 28.10. luokassa 2 (erillistä ilmoittautumista ei tarvita). Koko cupin kolmelle parhaalle on luvassa kevättalvella pokaalit sekä mainetta ja kunniaa! Tarkistetut säännöt ja lisätietoja on julkaistu seuraestekutsun (28.10.) yhteydessä. 

tahtiseura rgb 72dpi

Tukijoitamme

eltel full color grd pms small
korhonen-1

Maatalousyhtymä Juntunen

Pahavaaran murske

tersm-logo-1 01 small

 

 

 

 

Copyright © 2020 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.