Kepparitunnit alkavat!

KEPPARITUNNIT TAUOLLA!
keppihevoset_thumb

Kajaanin Ratsastusseura järjestää nyt ratsastustunteja myös keppihevosratsukoille!
Kerran viikossa halukkaille keppariratsastajille on tarjolla ohjattuja ratsastustunteja, joissa vetäjinä toimivat Polleporukan jäsenet. Paikalla on aina myös yksi polleporukkalaisten vastuuohjaaja.

Keppihevosratsastustunteja pyörii aina parillisten viikkojen lauantaisin kaksi kappaletta talutustuntien aikaan kello 16.00-16.30 ja 16.30-17.00. Yksi kepparitunti kestää noin 20 minuuttia ja ennen tuntia otetaan ratsastajien nimet ylös sekä jaetaan keppariratsastuskortteihin merkinnät. Ensimmäiset kepparitunnit ratsastetaan lauantaina 5.10. ja siitä eteenpäin joka viikko. Talvisin tuntien pakkasraja on -20°C, ja tuntien peruutuksesta ilmoitetaan aina kyseisenä lauantaina kello 12 mennessä Kajaanin Ratsastusseuran nettisivuilla osoitteessa www.kajaaninratsastusseura.fi.

Kepparitunneilla harjoitellaan vaihtelevasti kouluratsastusta, esteratsastusta, maapuomeja ja maastoratsastusta. Lisäksi ohjelmaan mahtuu silloin tällöin ns. "teematunteja", jolloin tutustutaan esimerkiksi lännenratsastukseen, harjoitellaan maastakäsittelyä tai tonttumaastoillaan joulun alla. Kaikki asiat harjoitellaan aivan alkeista lähtien, joten mukaan voi tulla, vaikkei olisi koskaan aiemmin ratsastanut, hevosella tai keppihevosella.

Keppihevostunneille ei ole ikärajaa eikä aiempaa kokemusta vaadita. Tunnit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Mukaasi tarvitset vain liikkumiseen sopivat kengät ja vaatteet, ratsastuskypärän voit tarvittaessa lainata tallilta. Oma keppihevonen on suositeltavaa ottaa mukaan, mikäli sellainen kotoa löytyy. Tallin puolesta löytyy myös muutamia opetuskeppihevosia, joita voi lainata tunneille mukaan.

kepparitunnit

sinettilogo2015

kaisanet 160px
neste koskiportti small

vianor small

Copyright © 2017 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.