Kepparitunnit

keppihevoset_thumb

Kajaanin Ratsastusseura järjestää nyt ratsastustunteja myös keppihevosratsukoille!
Kerran viikossa halukkaille keppariratsastajille on tarjolla ohjattuja ratsastustunteja, joissa vetäjänä on Heidi Pyy.

Keppihevosratsastustunnit järjestetään pienessä maneesissa aina parillisten viikkojen lauantaina klo 15-15.45.

Kepparitunneilla harjoitellaan vaihtelevasti kouluratsastusta, esteratsastusta, maapuomeja ja maastoratsastusta. Lisäksi ohjelmaan mahtuu silloin tällöin ns. "teematunteja", jolloin tutustutaan esimerkiksi lännenratsastukseen, harjoitellaan maastakäsittelyä tai tonttumaastoillaan joulun alla. Kaikki asiat harjoitellaan aivan alkeista lähtien, joten mukaan voi tulla, vaikkei olisi koskaan aiemmin ratsastanut, hevosella tai keppihevosella.

Keppihevostunneille ei ole ikärajaa eikä aiempaa kokemusta vaadita. Tunnit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Mukaasi tarvitset vain liikkumiseen sopivat kengät ja vaatteet, ratsastuskypärän voit tarvittaessa lainata tallilta. Oma keppihevonen on suositeltavaa ottaa mukaan, mikäli sellainen kotoa löytyy. Tallin puolesta löytyy myös muutamia opetuskeppihevosia, joita voi lainata tunneille mukaan.

kepparitunnit

kaisanet 160px

neste koskiportti small

vianor small

Copyright © 2018 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.