Kilpailijan muistilista

19.1.2014juuli
Kilpailukausi lähestyy ja on hyvä kerrata, mitä asioita kilpailijan pitää muistaa ennen kilpailukautta. Jäsenmaksu, kilpailulupa, hevosen vuosimaksu, säännöt, rokotukset...

JÄSENMAKSU - seuran jäsenmaksun eräpäivä on ollut 16.1.2013. Vain jäsenmaksun maksaneet voivat osallistua seurakilpailuihin, saavat alennusta KHK:n tuntihinnoista, voivat saada alue- tai kansallisen kilpailuluvan ja saavat Suomen Ratsastajainliiton jäsenedut. Kilpailutaso: seura, alue, kansallinen.

KILPAILULUPA - Anotaan seuralta, uusille anojille SRL:n kriteerit (hyväksytty tulos koulu helppo C tai 80 cm, riippuen mitä lajia kisaa). Edellytetään osallistumasta lupakoulutukseen, joka järjestetään 8.2. klo 15.00 leirikeskuksessa. Koulutuksessa jaetaan myös maksulaput. Koulutus on pakollinen alue- ja kansallisen tason kilpailijoille, suositeltava seuratason kilpailijoille. Kilpailulupa maksettava n. 3 viikkoa ennen ensimmäisiä kilpailuja. Kilpailutaso: seura, alue, kansallinen.

HEVOSEN VUOSIMAKSU - Maksetaan omatoimisesti Kipassa olevalla viitenumerolla Kipassa olevalle tilille. kipa.ratsastus.fi --> Ratsujen vuosimaksut. Jos hevostasi ei löydy Kipasta, ota yhteyttä SRL:oon ohjeiden mukaisesti. Vuosimaksu on maksettava n. 2 viikkoa ennen ensimmäisiä kilpailuja. Kilpailutaso alue, kansallinen.

KILPAILUSÄÄNNÖT - Jokaisen kilpailijan kannattaa tutustua sekä yleisiin että sen lajin kilpailusääntöihin, jossa aikoo kilpailla. Säännöt löytyvät SRL:n nettisivuilta. Linkki
Vanhat kilpailijat - muistakaa tarkistaa sääntömuutokset! Kilpailutaso: seura, alue, kansallinen.

HEVOSTEN ROKOTUKSET - alue- ja kansallisissa kisoissa sekä aluekilpailuiden seuraluokissa täytyy hevosten rokotukset olla ajan tasalla. Rokotusohjeet SRL:n sivuilla Linkki
Uusien kisajärjestäjille tulleiden sääntöjen mukaan KAIKKI alue- ja kansallisissa kilpailuissa olevat rokotuspuutteet tulee ilmoittaa liittoon eikä tällainen hevonen saa kilpailla, vaan sen on poistuttava kilpailualueelta.
Huomioikaa, että ravikilpailuissa on hieman löysemmät rokotussäännöt, joten eläinlääkärinkin täytyy olla tarkkana, jos huolehtii kilparatsun rokotuksista. Varmin tapa on huolehtia niistä itse! Kilpailutaso: seura, alue, kansallinen

Lisätietoja antavat Mirja Leppänen ninna ja Sari Kuure tiedotus sekä valmentajat.

sinettilogo2015

kaisanet 160px
neste koskiportti small

vianor small

Copyright © 2017 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.