Aluekouluratsastuskilpailut 22.9.

22.9.2013
Tämänpäiväiset aluekouluratsastuskilpailut onnistuivat oikein hyvin ja kaikki sujui mallikkaasti rutiinilla - paitsi keli. Syksyn sateisin päivä pakotti siirtämään kilpailut maneesiin, vaikka vielä pari päivää ennen kisoja näytti hienolta ja suunnitelmat oli pitää kisat ulkokentällä.
Seuramme ratsukot tekivät hienoja suorituksia. Parhaiten tänään onnistui Sara Arola hevosella Pöly-Pasaati. He olivat toisia Helppo A:2 -luokassa ja voittivat Helpon A:n kenttäohjelman! Onnea Sara ja Pöly!

ISO KIITOS kaikille talkoolaisille! Keli oli pitkään kesään tottuneille karmaiseva muutos kohti talvea, mutta niin pienet kuin isotkin talkoolaiset jaksoivat tsempata koko päivän. Ilman teitä emme järjestäisi yhtään kisaa, KIITOS!