Kansalliset estekisat toivat vilskettä syksyyn

7.10.2013
Sunnuntaina 6.10. järjestetyt kansalliset esteratsastuskilpailut toivat kunnolla vilskettä tallialueelle, kun yli 40 ratsukkoa oli kilpailemassa syksyn ensimmäisissä kansallisissa hallikilpailuissa. KRS ja KHK vetivät kisat jälleen rutiinilla läpi, kiitos upeiden, ahkerien ja osaavien talkoolaistensa!

KRS:n jäsenet saavuttivat sijoituksia alueluokissa. Tytti Parviainen ja Faustus II sijoittuivat toiseksi 90 cm luokassa upealla ja nopealla radalla. Samassa luokassa Heidi Kananen ja Tuulen Leonardo sijoittuivat viidenneksi. Lisäksi Elina Jääskeläinen ja Unbelievable sijoittuivat 100 cm luokassa neljänneksi.

Kansallisten luokkien voitot matkasivat molemmat ratsastusseura ORK:ta edustavan Jaana Mäkelän matkaan. Myös Tiina Porali ja Iiris Ylinanmpa ottivat molemmat kaksi sijoitusta kansallisista luokista.

Elina Jääskeläinen ja Unbelievable 100cm radalla. Ratahenkilökunto tuumailee tilannetta.

elina

Kirsi Hynninen ja Pithy ovat palanneet jälleen tositoimiin mammaloman jälkeen.

kirsi