Ilona ratsasti Lapland Race Cup -voittoon

Rovaniemen kansallisissa esteratsastuskilpailuissa ratsastettiin juhannuksena junioreiden ja avoin Lapland Race Cup, jossa parhaille oli tarjolla suuret rahapalkinnot: avoimen cupin voittajalle 1500 euroa ja junioreiden voittajalle 1000 euroa.

Junioreiden Cupissa seuraamme edustava Ilona Juntunen ratsasti voittoon hevosellaan Meraldina K. Kilpailu oli kolmiosainen; perjantaina ratsastettiin 110 cm luokka ja lauantaina 115+120 cm luokka, jossa ratsastettiin kaksi kierrosta. Ilona ja Meraldina selvittivät kaikki radat puhtaasti ollen 1. osakilpailun neljäs ja voittaen toisen osakilpailun. Yhteispisteissä Ilonan jälkeen toiseksi cupissa sijoittui Iida Kylmänen ? Kay (ORK) ja kolmanneksi Henna Toppi ? Sonet (ABC).

Avoimen Lapland Race Cupin kaksoisvoittoon ratsasti Pinja Immonen (OUR) hevosillaan Ujan T ja Cantus Umonia. Kolmanneksi sijoittui Eero Mikkonen ? Cortina (OR). Avoimessa Cupissa estekorkeudet olivat 120, 125 ja 130 cm.

Onnittelut Ilonalle ja Meraldinalle menestyksestä ja tsemppiä Oulun Junioripokaaliin!

ilona1 ilona2

Palkintojenjaossa mukana myös Tanja Poutiainen