Kansalliset kouluratsastuskilpailut 16.3. - Soili Pyylle aluetason sijoitus!

17.3.2014
Pohjois-Suomen kansallinen kilpailukausi startattiin Kuluntalahdessa alue- ja kansallisilla kouluratsastuskilpailuilla. Päivän aikana nähtiin lähes 70 lähtöä noin 50 ratsukon voimin. Kilpailut kestivät aamusta iltaan, mutta jälleen kerran KRS:n huipputason talkoolaiset jaksoivat ahertaa niin etukäteen kuin kilpailupäivänäkin hienosti ja tuloksena oli myös kilpailijoiden mielestä superhienot kisat!

KRS:n pienestä, mutta pippurisesta edustuksesta kisa-areenalla vastasivat pitkän linjan koulutiimiläiset Soili Pyy ja Riitta Pajari. Soili Pyy ratsasti mahtavasti ensimmäisen aluetason sijoituksen ollen helppo B -luokassa neljäs hevosella Akaatti. Riitta Pajari ja Pihlatar taas tekivät hienon helppo A -kisadebyyttinsä aluekisoissa! Onnittelut Soilille ainoasta kainuulaisesta sijoituksesta!

Helppo B -alueluokan voittoon ratsasti nuori kuopiolainen Eveliina Nykänen hevosella Kotimäen Quite A Lady. Helppo A - alueluokan voiton vei Kokkolaan Monica Björndahl hevosella Browm Butler.
Kansallisen helppo A -luokan voittoon ratsasti niin ikään kokkolainen Taru Haikola suomenhevosella Viimaus (kuvassa) ja kansallisen vaativa B -luokan voitto matkasi ylivoimaisesti Siilinjärvelle Miika Miettisen ja Antikan mukana.

Kilpailun taso oli hyvä, vaikka osassa suorituksia näkyi, että kyseessä olivat kauden ensimmäiset kilpailut. 

KRS KIITTÄÄ ihania tuomareita: Marjukka Manninen, Tiina Kajanus, Tarja Lukkari, Tanja Alaraatikka ja Soile Lappalainen sekä kilpailijoita, yleisöä ja maan parasta talkooporukkaa!

kans hea

 

tahtiseura rgb 72dpi

Tukijoitamme

eltel full color grd pms small
korhonen-1

Maatalousyhtymä Juntunen

Pahavaaran murske

tersm-logo-1 01 small

 

 

 

 

Copyright © 2020 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.