Aluekilpailuiden satoa

13.5.2014
Huhtikuun alue-estekisoissa ja toukokuun aluekoulukisoissa seuramme edustajat saavuttivat useita hienoja tuloksia.

Sunnuntaina 27.4. alue-estekilpailuissa KRS:n edustaja otti sijoituksen tai voiton jokaisessa luokassa.
Poniratsukoiden 80cm luokassa toiseksi sijoittui Annika Haverinen ponilla Tell Me. Avoimessa 90cm luokassa Hannele Kärkkäinen ja Vitras sijoittuivat niinikään toiseksi. Toiseksi sijoittui myös Hanna Anttonen hevosella Filodendro Della Loggia 100cm luokassa ja 110cm luokassa kolmannen sijan nappasivat Elina Jääskeläinen ja Unbelievable. Päivän pääluokassa, 120cm arvostelulla AM5 voiton vei Suvi Juntunen ja Krokoss!

Ulkokentällä Äitienpäivänä kisatuissa aluekoulukilpailuissa tuli myös voitto ja sijoituksia KRS:n edustajille. Soile Lappalainen ratsasti voittoon helppo A:1 -luokassa hevosellaan Firecape Must Be An Angel. Samassa luokassa Suvi Juntunen ja Krokoss sijoittuivat neljänneksi. Helppo B -luokassa Tenna Talvi-Pietarila hevosellaan Mr. Mikkel Khan sijoittuivat kolmanneksi.

KRS onnittelee kaikkia voittajia ja sijoittuneita! Lisäksi KRS kiittää kaikki toimihenkilöitä ja talkoolaisia, jotka ovat jälleen kerran mahdollistaneet nämäkin kilpailut!