Kansalliset koulukilpailut ratsastettiin aurinkoisessa säässä

6.8.2014
Parin vuoden tauon jälkeen Kajaanin Hevosharrastekeskuksen alue muuttui jälleen parin päivän ajaksi isojen kisojen näyttämöksi, kun alueella kilpailtiin perinteikkäissä kansallisissa kouluratsastuskilpailuissa. Kahden päivän aikana nähtiin yli 160 suoritusta 76 ratsukon voimin kahdella radalla. Tällä kertaa myös sää suosi - vaikka edeltävällä viikolla ukkosti ja satoi, kisaviikonloppu oli lämmin ja aurinkoinen, kenttä hyvässä kunnossa ja ihmisillä leppoisa mieli!

Kajaanin Ratsastusseuran edustajia nähtiin sekä nuorten hevosten että suomenhevosten luokissa ja myös avoimissa kansallisissa. Iso osa teki myös debyyttinsä kansallisella tasolla! Viikonlopun aikana parhaiten menestyi KRS:ää edustava kenttäratsastaja Elina Jääskeläinen ratsullaan Jakarta, he sijoittuivat avoimissa helppo A -luokissa ollen lauantaina kolmansia ja sunnuntaina kuudensia. Myös esteratsastajamme Suvi Juntunen teki hienot tulokset avoimissa helppo A -luokissa hevosellaan Krokoss.

Kaikki tulokset löytyvät Kipasta ja seuran nettisivuilta kohdasta Kilpailut ja tapahtumat.

KRS KIITTÄÄ LÄMPIMÄSTI kaikkia talkoolaisia, toimihenkilöitä, tuomareita, kilpailijoita ja yleisöä! Upeat kisat jälleen kerran!

 elina

Elina Jääskeläinen ja Jakarta

 

suvi

Suvi Juntunen ja Krokoss

kisa-aamu

Sunnuntaiaamun varhaisia kisatunnelmia

tahtiseura rgb 72dpi

Tukijoitamme

eltel full color grd pms small
korhonen-1

Maatalousyhtymä Juntunen

Pahavaaran murske

tersm-logo-1 01 small

 

 

 

 

Copyright © 2020 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.