Aluetason kouluratsastusta syyssäässä

22.9.2014tenna pieni
Sunnuntaina 21.9. Kuluntalahdessa järjestettiin aluekouluratsastuskilpailut. Ulkokentällä ratsastetuissa kilpailuissa tuli voittoja ja sijoituksia KRS:n edustajille.

Elina Jääskeläinen ratsasti voittoon helppo A -luokassa hevosellaan Jakarta. Elina ja Jakarta ovat tänä vuonna menestyneet hienosti myös kenttäratsastuskilpailuissa.

elina1

Helppo B -luokassa Tenna Talvi-Pietarila hevosellaan Mr. Mikkel Khan sijoittuivat jaetulle ensimmäiselle sijalle.

tenna1

Kilpailuissa ratsastettiin myös kaksi seuraluokkaa, joissa KRS:n ratsukoista helppo C ?luokassa toiseksi sijoittuivat Julia Turrek ja Metku sekä kolmanneksi Meeri Kainulainen ja Rocerina. Helppo B -luokan voittoon ratsasti Sara Arola hevosellaan Carlisle K ja toiseksi sijoittui Heli Okkonen hevosellaan Herita?s Sand.

heli

KRS onnittelee kaikkia voittajia ja sijoittuneita! Lisäksi KRS kiittää kaikki toimihenkilöitä ja talkoolaisia, jotka ovat jälleen kerran mahdollistaneet nämäkin kilpailut!

Teksti: Karoliina Sänisalmi
Kuvat: Karoliina Sänisalmi ja Jaana Huotari