KRS on Vuoden 2004 paras ratsastusseura

Kajaanin Ratsastusseura palkittiin Vuoden Ratsastusseurana Suomen Ratsastajainliiton (SRL) kevätkokouksen yhteydessä järjestetyssä iltajuhlassa lauantaina 23.4.2005. KRS voitti suurten kuntien sarjan, pienten kuntien parhaana palkittiin Alavuden Ratsastajat. Vuoden Ratsastusseurat palkittiin 1500 euron stipendein.

Vuoden Ratsastusseuraa valittaessa SRL pisteytti seurojen toimintaa eri osa-alueilla, joita olivat osallistumisaktiivisuus koulutuksiin, kokouksiin ja tapaamisiin, kilpailu- ja valmennustoiminta, harraste- ja nuorisotoiminta, tiedotus, markkinointi, yhteistyö sekä yhteiskunnallisesti merkittävä toiminta. KRS oli ykkönen osallistumisaktiivisuudessa sekä harraste- ja nuorisotoiminnassa.

Sunnuntaina 24.4. SRL:n kevätkokouksessa seuramme puheenjohtaja Leena Valtanen valittiin jatkamaan SRL:n hallituksen jäsenenä. Onnittelut!

palkitut_isot_kunnat

Kuvassa isojen kuntien palkintojenjaossa Oulun Ratsastajien (3.), Etelä-Karjalan Urheiluratsastajien (2.) sekä Kajaanin Ratsastusseuran (1.) edustajat (Raija Koskelo ja Leena Valtanen).

krs_ja_palkintoPalkintoa olivat vastaanottamassa seurastamme Leena Koskelo (vas.), Raija Koskelo, Hildur Hagelberg, Leena Valtanen, Katariina Heikkinen, Laura Koskelo, Mirja Leppänen, Jukka Lehtinen ja Olli Leppänen.

Lue Kainuun Sanomien (24.4.2005) juttu tästä (jpg, koko 0,6 MB)