Puheenjohtajan tervehdys

16.2.2018

Tarja ja Totaarin Aihe

HYVÄT KAJAANIN RATSASTUSSEURAN JÄSENET!

Vuosi 2018 on Reilun Pelin teemavuosi! Reilun Pelin tavoitteena on mahdollistaa tasavertainen, turvallinen ja oikeudenmukainen harrastusympäristö. Tämä tarkoittaa myös hevosten hyvinvoinnista huolehtimista.
Toivon, että jokainen meistä muistaa hyvät käytöstavat. Muistamme kunnioittaa toisiamme ikä, sukupuoli, muut lajit ja muut seurat huomioiden.
Kajaanin Ratsastusseura tarjoaa kaiken ikäisille ja kaiken tasoisille jäsenille mahdollisuuden harrastaa turvallisesti hevosten parissa. Seuran arvoja on mm. hyvä yhteishenki, rehellisyys ja oikeudenmukaisuus – kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan.
Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, kuinka monta uutta ystävää olet löytänyt lajin parista, mitä taitoja olet oppinut ja kuinka paljon uutta sisältöä olet saanut elämääsi?

Toivon kaikille Ratsastusseuran jäsenille turvallista ja antoisaa ratsastusvuotta 2018!

Tarja Sahlberg
Kajaanin Ratsastusseura Ry

kaisanet 160px
neste koskiportti small

vianor small

Copyright © 2018 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.