Uuden puheenjohtajan tervehdys

15.2.2015

Hyvät ystävät!Tarja ja Totaarin Aihe

Olen Tarja Sahlberg, KRS:n uusi puheenjohtaja. Olen ratsastanut yli 25 vuotta ja minut tavoittaa Kajaanin Hevosharrastekeskuksen tallilta, jossa minulla on kimppasuomenhevonen Totaarin Aihe.

Tämä vuosi on Kajaanin Ratsastusseuran 50-vuotisjuhlavuosi ja pääjuhlaa vietämme lauantaina 23.5.2015. Päivällä juhlimme Ratsastuskeskuksessa ja illalla juhlaillallisen merkeissä Ravintola Siriuksessa. Juhlakilpailut este- ja kouluratsastuksessa järjestetään syyskuussa.

Järjestämme vuosittain eritasoisia ratsastuskilpailuja koulu- ja esteratsastuksessa sekä erilaisia kursseja ja tapahtumia. Jotta kilpailut saadaan toteutettua, tarvitsemme niiden järjestämiseen vapaaehtoisia toimihenkilöitä, joita koulutamme tarpeen mukaan. Otamme avoimin mielin vastaan uusia ideoita seuran toiminnan kehittämiseksi kaikkia jäseniä palvelevaksi.

Hallituksen jäsenet ja toimihenkilöt tekevät työtä seuran eteen vapaaehtoisesti, toivonkin avoimuutta ja yhdessä tekemisen meinikiä sekä keskusteluyhteyttä jäsenistön ja hallituksen välillä.

Suomen Ratsastajainliitto aloittaa tänä vuonna käytännön, jossa haastetaan ihmisiä innostamaan toisiaan. Se koskettaa kaikkia ratsastuksessa mukana olevia: lupaus innostaa ja kannustaa, palkitaan parhaita ideoita, kerätään innostamiskeinoja kaikkien nähtäväksi ja toimitaan erimerkkinä muille lajeille.

Ottakamme haaste vastaan ja innostakaamme toisiamme!

Tarja Sahlberg

sinettilogo2015

kaisanet 160px
neste koskiportti small

vianor small

Copyright © 2017 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.