Kisakausi avattiin kouluratsastuksella

8.3.2015
KRS:n kisakausi aloitettiin tänään Kuluntalahdessa 1-tason kouluratsastuskilpailuissa. Päivän aikana nähtiin huimat 55 starttia! Suomen Ratsastajainliiton kilpailujärjestelmä on uudistunut ja entisten seura-, alue- ja kansallisten tasojen tilalle on tullut 1-5 -tason kilpailut. Nykyinen 1-taso vastaa entistä kilpailuharjoitus- ja seuratasoa. Järjestelmästä voit lukea lisää SRL:n nettisivuilta.

Kilpailut olivat todella hyvätasoiset kaikinpuolin. Kaikkien luokkien voittoihin ratsasti järjestävän seuran ratsukko. Voittajia olivat: Luokka 1 Sanna Rönkkö ja Vilven Tyttö, luokka 2 Sari Kuure ja Kihin Sisu, luokka 3 Ida Yrttiaho ja Firecape Dito ja luokka 4 Heli Okkonen ja Herita's Sand

KRS onnittelee kaikkia voittajia ja sijoittuneita sekä kiittää taas kerran superupeita talkoolaisia!

Kilpailun tulokset löytyvät kipasta sekä seuran nettisivuilta kohdasta kilpailut ja tapahtumat.

kaisanet 160px

neste koskiportti small

vianor small

Copyright © 2018 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.