Kisakausi avattiin kouluratsastuksella

8.3.2015
KRS:n kisakausi aloitettiin tänään Kuluntalahdessa 1-tason kouluratsastuskilpailuissa. Päivän aikana nähtiin huimat 55 starttia! Suomen Ratsastajainliiton kilpailujärjestelmä on uudistunut ja entisten seura-, alue- ja kansallisten tasojen tilalle on tullut 1-5 -tason kilpailut. Nykyinen 1-taso vastaa entistä kilpailuharjoitus- ja seuratasoa. Järjestelmästä voit lukea lisää SRL:n nettisivuilta.

Kilpailut olivat todella hyvätasoiset kaikinpuolin. Kaikkien luokkien voittoihin ratsasti järjestävän seuran ratsukko. Voittajia olivat: Luokka 1 Sanna Rönkkö ja Vilven Tyttö, luokka 2 Sari Kuure ja Kihin Sisu, luokka 3 Ida Yrttiaho ja Firecape Dito ja luokka 4 Heli Okkonen ja Herita's Sand

KRS onnittelee kaikkia voittajia ja sijoittuneita sekä kiittää taas kerran superupeita talkoolaisia!

Kilpailun tulokset löytyvät kipasta sekä seuran nettisivuilta kohdasta kilpailut ja tapahtumat.