Sunnuntaina kilpailtiin kouluratsastuksen seuramestaruuksista

20.4.2015

Sunnuntaina 19.4. ratsastettiin 1-tason koulukilpailut. Kilpailuissa ratkaistiin myös KRS:n senioreiden ja opetushevosten seuramestaruudet.

Luokassa 1 (Helppo C:2 2000) kilpailtiin KRS:n opetushevosten seuramestaruuksista. Luokassa sijoittuivat 1. Jonna Takkinen ? S.S. Queenie, 2. Elina Härkönen ? Cora, 3. Jenni Leinonen ? Rocerina, 3. Karoliina Sänisalmi ? Rocerina ja 5. Anna Korhonen ? Veikko-Valtteri

Opetushevosten seuramestaruusmitalistit 2015:

1. Elina Härkönen ? Cora
2. Karoliina Sänisalmi ? Rocerina
2. Jenni Leinonen ? Rocerina

Luokan 2 (Helppo B:0 2009) voitton veivät Heli Okkonen ja Herita's Sand, toiseksi sijoittuivat Tenna Talvi-Pietarila ja Mr. Mikkel Khan, kolmanneksi Mirja Leppänen ja Firecape Harmonie.

Luokassa 3 (Helppo A, FEI:n CCI/CIC* A-kenttäkilpailuohj.) sijoittuivat 1. Tenna Talvi-Pietarila ? Royal Dandy, 2. Ida Yrttiaho ? Firecape Dito, 3. Mirja Leppänen ? Firecape Harmonie, 4. Tenna Talvi-Pietarila ? Mr. Mikkel Khan. Luokassa kilpailtiin myös KRS:n senioreiden seuramestaruuksista.

Senioreiden seuramestaruusmitalistit vuonna 2015:

1. Tenna Talvi-Pietarila ? Royal Dandy
2. Ida Yrttiaho ? Firecape Dito
3. Mirja Leppänen ? Firecape Harmonie

Onnea kaikille sijoittuneille ja kiitos talkooväelle onnistuneesta kisapäivästä!

Tulokset

KRS:n senioreiden seuramestaruusmitalistit 2015.

KRS:n senioreiden seuramestaruusmitalistit 2015. Tenna Talvi-Pietarila, Ida Yrttiaho ja Mirja Leppänen.

Karoliina Sänisalmi (teksti ja kuva)

kaisanet 160px
neste koskiportti small

vianor small

Copyright © 2018 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.