Huomio kaikki vuonna 2017 kilpailevat!

4.1.2017
SRL on uudistanut kilpailusäännöstöään ja suurin muutos tulee koskemaan
1-tason kilpailuja. Vuoden alusta lähtien vaaditaan jo 1-tason kilpailuissa kaikilta E-lupa,
joka on muuttunut maksulliseksi SEKÄ hevosen on oltava kipan rekisterissä. D- ja A-lupa pysyvät ennallaan. Olkaa hyvät ja lukekaa alla olevat ohjeet.

Kaikkien kilpailijoiden, lisenssin omaavien toimihenkilöiden ja talkoolaisten yhteinen tapaaminen/koulutus pidetään Raviradan maisemaravintolassa su 5.2. klo 14.00 alkaen. Tilaisuudessa käydään läpi kilpailut yleisesti, lisenssit, maksut, talkootehtävät, sääntömuutokset, kvaalit ja jutellaan verryttelystä ja kilpailuihin valmistautumisesta.

ILMOITTAUDU mukaan viimeistään ke 1.2. tarjoilujen vuoksi Ninnalle ninna

Ratsastaja, 1-taso, E-lupa pakollinen
- anotaan ja maksetaan netin kautta www.ratsastus.fi/ratsastajan_kilpailuluvat
- hinta 10 euroa (tai vapaaehtoisen lisävakuutuksen kanssa 20 euroa)
- lunastettava hyvissä ajoin ennen kilpailua
- 1-tason kisoihin ilmoittaudutaan VAIN KIPAN KAUTTA, jälki-ilmoittautuvat ilmoittautuvat kutsun ohjeen mukaan sähköpostilla, mutta heilläkin pitää olla E-lupa voimassa
- Huom! Jos otat vuoden alussa E-luvan ja jatkossa haluatkin D-luvan, joudut maksamaan D-lupamaksun – E-luvan maksua ei voi vähentää uudesta lupamaksusta.

Hevonen, 1-taso
- Hevosen on löydyttävä kipan rekisteristä (kipa.ratsastus.fi - Ratsun vuosimaksut)
- Mikäli hevonen ei löydy kipasta, ota yhteyttä, niin ohjaamme eteenpäin
- hevosen vuosimaksun ei tarvitse olla maksettu

Ratsastaja 2-taso, D-lupa
- anotaan seuralta, merkitse tietosi (nimi, syntymäaika+loppuosa) tallin seinällä olevaan listaan tai Ninnalle ninna
- hinta 30 euroa

Ratsastaja, 3-5 -tasot, A-lupa
- anotaan seuralta, merkitse tietosi (nimi, syntymäaika+loppuosa) tallin seinällä olevaan listaan tai Ninnalle ninna
- hinta 150 euroa

Hevonen, 2-5 -tasot
- Hevosen on oltava kipan rekisterissä ja vuosimaksu on maksettava. Maksulinkki löytyy kipa.ratsastus.fi - Ratsun vuosimaksut
- hinta 40 euroa

Kaikkiin kilpailuihin ilmoittaudutaan siis kipan kautta, ei enää tallin seinälle eikä sähköpostilla. Kilpailulupa pitää olla maksettuna hyvissä ajoin ennen kilpailuja (kilpailulupaa ei voi maksaa mikäli jäsenmaksu ei ole maksettu).

Kilpailun ilmoittautumis- ja lähtömaksut hoidetaan kuten ennen: 1-tason maksut kansliaan (ainakin toistaiseksi) ja 2-5 tason maksut kipaan.

Rokotussäännöt pysyvät ennallaan. Hevoset on rokotettava sääntöjen mukaisesti influenssaa vastaan 2-5 -tason kilpailuissa. 1-tason kilpailuissa hevoselta ei vaadita rokotustodistusta, mutta jos 1-tason kilpailut ovat 2-5 -tason kilpailuiden yhteydessä, rokotustodistus vaaditaan.

Näistä ja muistakin kilpailuihin liittyvistä asioista keskustellaan lisää tapaamisessa
su 5.2.

Mikäli tulee kysyttävää, voi kysyä myös sitä ennen Sarilta tiedotus
tai Ninnalta ninna

sinettilogo2015

kaisanet_160px

Agrimarket

Copyright © 2017 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.