Kilpailukvaalit

Kajaanin Ratsastusseuran sisäiset kvaalit alueluvan saamiseksi:

Kouluratsastus:
- Kvaalit ovat ratsukkokohtaisia
- seuratasolle: ei kvaaleja
- aluetasolle: vähintään 50% tulos Helppo B-luokasta seuratasolta tai seuran kouluvalmentajan Soile Lappalaisen suositus luvan myöntämiseen
- kansalliselle tasolle (A-lupa): SRL:n koulusääntöjen mukaiset kvaalit.

Esteratsastus:
- Kvaalit ovat ratsastajakohtaiset ja koskevat kaikkia tasoja SRL:n estesääntöjen mukaisesti:
- Siirtyäkseen 80 cm:ä korkeampiin luokkiin, ratsastajalla tulee olla seura-, alue- tai kansallisen tason kilpailuista 80 cm luokista kaksi enintään 8 virhepisteen tulosta perusradalta/ensimmäisestä vaiheesta. Tästä eteenpäin vaaditaan kaksi enintään 8 vp tulosta perusradalta/ensimmäisestä vaiheesta enintään 10 cm alemmalta tasolta seura-, alue- tai kansallisen tason kilpailuista.
KRS:n estevalmentajien Suvi Juntusen tai Tiina Poralin suosituksella voidaan myös lupa myöntää.

Tulokset tulee olla saavutettu kuluvan tai kahden tätä edeltävän kalenterivuoden aikana.

Kvaalit on päätetty KRS:n hallituksen kokouksessa 18.1.2015.

tahtiseura rgb 72dpi

enp logo455 transparentKH Oikarisen LOGO transparent

Copyright © 2021 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.