Kilpailukvaalit

Kajaanin Ratsastusseuran sisäiset kvaalit D-luvan saamiseksi:

Kouluratsastus:
- Kvaalit ovat ratsukkokohtaisia
- 1-tasolle (E-lupa): ei kvaaleja
- 2-tasolle (D-lupa): vähintään 50% tulos Helppo B-luokasta 1-tasolta tai seuran kouluvalmentajan Soile Lappalaisen suositus luvan myöntämiseen
- 3-tasolle (A-lupa): SRL:n koulusääntöjen mukaiset kvaalit.

Esteratsastus:
- Kvaalit ovat ratsastajakohtaiset ja koskevat kaikkia tasoja SRL:n estesääntöjen mukaisesti:
- Siirtyäkseen 80 cm:ä korkeampiin luokkiin, ratsastajalla tulee olla 1-5 tason kilpailuista 80 cm luokista kaksi enintään 8 virhepisteen tulosta perusradalta/ensimmäisestä vaiheesta. Tästä eteenpäin vaaditaan kaksi enintään 8 vp tulosta perusradalta/ensimmäisestä vaiheesta enintään 10 cm alemmalta tasolta 1-5 tason kilpailuista.
KRS:n estevalmentajien Sara Arolan tai Suvi Juntusen suosituksella voidaan myös lupa myöntää.

Tulokset tulee olla saavutettu kuluvan tai kahden tätä edeltävän kalenterivuoden aikana.

Kvaalit on päätetty KRS:n hallituksen kokouksessa 18.1.2015.

sinettilogo2015

kaisanet 160px
neste koskiportti small

vianor small

Copyright © 2017 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.