KRS Tiedottaa

10.1.2020

Hei.
Alla taas paljon ajankohtaisia asioista meiltä ja muualta!

Seuran hallitus piti järjestäytymiskokouksen keskiviikkona 8.1. Hallituksen tehtävävastuut on päivitetty seuran nettisivuille. Mikäli teillä on jotain kysyttävää, voitte ottaa yhteyttää keneen tahansa hallituksen jäseneen.

Tervetuloa mukaan toimintaan!


SRL Tiedottaa: jäsenmaksulaskuissa on viivettä

Pankkien siirryttyä käyttämään nk. SEPA Pikasiirtoja joudumme toistaiseksi odottamaan massalaskutuksen tekoa.

Pikasiirrot eivät kirjaudu automaattisesti maksuviitteen mukaan vaan jäävät liiton jäsenmaksutilille kohdistumattomiin. Ongelma ei koske pelkästään Ratsastajainliittoa vaan kaikkia yrityksiä, joilla on aineistosopimus.

Seurojen jäsensihteerit voivat kuitenkin jäsenten pyynnöstä tehdä laskuja yksittäin, joka voi olla tarpeen esim. alkuvuodesta kilpailevien jäsenten keskuudessa. Jäsenten kannattaa maksaa laskut mahdollisuuksien mukaan muusta kuin Danske Bankista, joka on pikasiirtojen suurin käyttäjä. Jäsenten vakuutusturva säilyy tilanteesta huolimatta normaalisti.

Säästöpankkien Keskuspankki yhdessä Samlinkin ja muiden toimijoiden kanssa työstävät asiaa korkeimmalla prioriteetillä ja toivomme, että asia saadaan kuntoon mahdollisimman pian. Tiedotamme heti, kun ongelma saadaan ratkaistua ja laskutus käyntiin.

Pahoittelemme asiasta aiheutuvaa haittaa!

TULOSSA: Tiina Poralin estevalmennus su 19.1.

Kajaanin Ratsastusseura järjestää Tiina Poralin estevalmennuksen Kajaanin Hevosharrastekeskuksessa sunnuntaina 19.1. iltapäivällä klo 15 alkaen isossa hallissa. 3-4 ratsukon ryhmät, 45e/tunti/ratsukko. Valmennus on avoin kaikille ja kaiken tasoisille. Mikäli osallistuvalla hevosella ei ole voimassa olevaa ratsastusalueiden käyttösopimusta, alueiden käyttömaksu lisätään hintaan (katso hinnat KRS:n nettisivuilta).

Tiina on oululainen pitkän linjan estekilparatsastaja, joka on hypännyt 140cm luokkia. Tällä hetkellä kilpailee nuoren hevosen kanssa 100-110cm luokissa.

Lisätiedot: yhteyshenkilö Suvi Juntunen puh. 050 370 4605 (puh, whatsapp)
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 15.1. aikataulutoiveineen osoitteeseen tiedotus(at)kajaaninratsastusseura.fi

Juoksuopiston Mikko Alakärppä piti motivoivan luennon jäsenille 6.1. Juoksuopiston tarjous on kaikille KRS:n jäsenille 15.1.2020 mennessä:

"Haluan tarjota teille Juoksuopiston aloittelijan juoksuvalmennuksen (8 viikkoa) -15 % kamppanjahintaan 54,40 € (Normaali 64 €). Tarjous voimassa 15.1.2020 asti.

Juoksuopiston kahdeksan viikon aloittelijan juoksuvalmennus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat juosta vitosen yhteen menoon tai osallistuminen yhteislenkeille onnistuu mielekkäästi. Valmennus toteutetaan verkkovalmennuksena, joten voit tehdä harjoitukset ajasta ja paikasta riippumatta. Valmennuksesta saa hyvän startin ja viikkorytmin kohti liikunnalista arkea.

Tutustu lisää alla olevasta linkistä.
https://www.campwire.com/buy/e16bc7f1-6f76-41f6-991c-8645eff4b459

Mukavaa vuoden alkua,
Terkuin, Mikko Alakärppä"

TULOSSA: Yhteiskävelylenkit 19.1. alkaen, vetäjänä Liisa Kemppainen

Hyvä kestävyyskunto auttaa meitä jaksamaan arjessa ja ratsailla - tule mukaan yhteiselle lenkille seurakaverin kanssa!

Tapaamme 19.1., 2.2. ja 16.2. klo 14.30 vanhan vesilaitoksen parkkipaikalla. Lähdemme liikkeelle kävellen ja mukaan voit ottaa myös kävelysauvat. 🚶

p.s. Tervetuloa mukaan myös ratsastavien lasten vanhemmat!

SRL/Itä-Suomen jaos Tiedottaa: Pisteet kotiin kouluradalta -klinikka 1.2. Kiuruvedellä

Itä-Suomen alue järjestää 1.2. Kiuruvedellä Pisteet kotiin kouluradalta -klinikan, jonka vetää FEI tuomari Paula Nysten. Hieno tilaisuus saada konkreettisia vinkkejä kisasuoritukseen suoraan korkean tason koulutuomarilta!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 23.1. mennessä:
https://tapahtumat.ratsastus.fi/tapahtumat/pisteet-kotiin/

SRL Tiedottaa: KIPA2 käytössä - hevosten vuosimaksut maksetaan uuteen Kipaan

KIPA2 on käytössä, joten kaikki kilpailuilmoittautumiset ja hevosten vuosimaksut hoidetaan jatkossa uuteen Kipaan. Älä maksa hevosen vuosimaksua vanhaan Kipaan.
KIPA2: https://kipa2.ratsastus.fi

https://www.ratsastus.fi/tiedotteet/kipa2-avattu-kayttoon/

SRL Tiedottaa: Vuonna 2019 kilpailuluvan maksaneet - seuran vaihtajat 2020

Jos aiot vaihtaa edustusseuraa vuonna 2020, et voi ilmoittautua kilpailuihin edellisen vuoden luvalla. Älä myöskään maksa kuluvan vuoden kilpailulupaa vanhan seuran nimissä.

https://www.ratsastus.fi/uutiset/vuonna-2019-kilpailuluvan-maksaneet-seuran-vaihtajat/

Tiedotusterkuin,
/Sari
4.11.2019

Hei.
Alla paljon ajankohtaista asiaa marras-joulukuulle.
Tule mukaan tapahtumiin!


Vuoden viimeiset 1-tason kisat 10.11.
Ensi sunnuntaina kilpaillaan vuoden viimeisissä 1-tason estekisoissa. Ilmoittautuminen päättyy tänään maanantaina 4.11., joten vielä ehdit mukaan kisaamaan tai talkoolaiseksi!

Kutsu kipassa: https://kipa.ratsastus.fi/modules/system/stdreq.aspx?P=1&VID=default&SID=03deeb8c-6ae2-45c5-b924-92087bcc2f15&A=open%3asrlui%3ac3%3a23845&S=1&C=3c849e13d0b7d680fbe9ae6d0e566325

Ilmoittaudu talkoolaiseksi lomakkeella:https://forms.gle/pi54WxTtzJLaXPEc7


Tiina Poralin valmennus su 17.11. Ilmoittautumiset viimeistään ke 13.11.

Kajaanin Ratsastusseura järjestää Tiina Poralin estevalmennuksen Kajaanin Hevosharrastekeskuksessa sunnuntaina 17.11. iltapäivällä klo 14 alkaen isossa hallissa. 3-4 ratsukon ryhmät, 45e/tunti/ratsukko. Valmennus on avoin kaikille ja kaiken tasoisille. Mikäli osallistuvalla hevosella ei ole voimassa olevaa ratsastusalueiden käyttösopimusta, alueiden käyttömaksu lisätään hintaan (katso hinnat KRS:n nettisivuilta).

Tiina on oululainen pitkän linjan estekilparatsastaja, joka on hypännyt 140cm luokkia. Tällä hetkellä kilpailee nuoren hevosen kanssa 100-110cm luokissa.

Lisätiedot: yhteyshenkilö Suvi Juntunen puh. 050 370 4605 (puh, whatsapp)
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 13.11. aikataulutoiveineen osoitteeseen
tiedotus(at)kajaaninratsastusseura.fi

KRS kannustaa oheisliikuntaan!

Ratsastuksessa monipuolinen, aktiivinen liikunta on tärkeää ratsastajan eri ominaisuuksien ja liikunnallisuuden kehittämiseksi. Ratsastus yksin ei riitä kehittämään riittävästi ja tasapuolisesti lajissa tarvittavia ominaisuuksia. Ratsastajalta vaaditaan mm. riittävää aerobista kuntoa, kehonhallintaa, nopeaa reaktiokykyä ja tasapainoa sekä liikkuvuutta ja lihasten joustoa.

KRS haluaa kannustaa seuran jäseniä myös muuhun liikuntaan sen ratsastusta tukevan ja terveysvaikutusten vuoksi. Liiku omalla tavallasi. Tule kokeilemaan uusia lajeja kaverin kanssa - hyvässä seurassa on mukava liikkua.

Laita kalenteriin seuraavat tapahtumat:
- Yhdessä jumppaan! Tule mukaan Kaukaveden vesiliikuntaan porukan kanssa. To 14.11. klo 17.30 on tehovesitreeni ja su 17.11. klo 16.30 vesijumppa. Tavataan aulassa 20 min ennen jumpan alkua. Jumppa on omakustanteinen.
- to 28.11. klo 13-17 on Korpikansa Seikkailee -kiertueen kuntotestaus aikuisille Kajaanissa. Testaus tehdään hikoilematta ja hengästymättä ja se on ilmainen. Ohjeet ajanvaraukseen löydät Kainuun Liikunnan sivuilta oheisen linkin kautta. https://kainuunliikunta.fi/korpikansa-seikkailee/

Jos hevosilla on peruskuntokausi, niin miksi emme panostaisi myös ratsastajan peruskunnon kehittämiseen? Tulossa on joulu-helmikuussa #viekaverilenkille -haaste. Tiedotamme tästä tarkemmin marraskuussa.

Kevätkauden maneesivaraukset valmennuksille anottava 15.11. mennessä

Kajaanin Ratsastusseuran ratsastusalueiden valmennusvaraukset tehdään keskitetysti tiettyyn päivämäärään mennessä syys- ja kevätkausiksi erikseen. Valmennusten myöntämisessä ja päällekkäisissä tapauksissa noudatamme Kuluntalahden maneesien ja ratsastuskentän käytön ja varausten periaatteita. Etusijalla seuran ulkopuolisista valmentajista ovat jo pitkään valmentamassa käyneet valmentajat.
Valmennukset ajalle 1.1. - 30.4.2020 haetaan 15.11. mennessä (julkaistaan 15.12. mennessä).

Anomukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , hakemuksista on tultava ilmi valmentajan nimi, yhteyshenkilön nimi, laji ja toivomuspäivä, toivomuskellonaika, toivomuspaikka. Yhtä valmentajaa kohti valmennusta ei voi olla useammin kuin neljän viikon välein.

Valmennusvapaat viikonloput:

17.-19.1.2020
14.-16.2.2020
6.-8.3.2020
17.-19.4.2020

Huomioittehan tarkemmat ohjeet mm. alueen toimintasääntöjen noudattamisesta, valmennusten peruuntumisesta, osallistujien ilmoittamisesta ja valmennusvapaiden viikonloppujen täsmennyksistä.

Ohje KRS:n valmennusten vastuuhenkilöille

HAKU VALMENNUSTIIMEIHIN 1.12. MENNESSÄ

On taas tullut aika päivittää KRS:n valmennustiimit. Vaikka tiimeihin on jatkuva haku, niin näin vuoden vaihteen lähestyessä vanhat tiimiläiset toimittavat ratsastukselliset tavoitteensa ja suunnitelmansa valmentajille. Samalla on oiva tilaisuus uusien tiimiläisten hakea mukaan joukkoon!

KRS:n valmentajina toimivat vuonna 2020 Soile Lappalainen (koulu) sekä Sara Arola ja Suvi Juntunen (este).

Kaikki (niin uudet kuin vanhat) tiimiläiset toimittavat hakemuksensa suoraan valmentajille viimeistään 1.12.2019.
Soile Lappalainen: ratsastuskeskus(at)kajaani.net
Sara Arola: sara_arola(at)hotmail.com
Suvi Juntunen: suvijun(at)gmail.com

Hakemuksessa tulee käydä ilmi ratsastajan ja hevosen nimet, kumpaan tiimiin (vai molempiin) hakee, kauden 2019 saavutukset ja kilpailulliset tavoitteet vuodelle 2020.

Tiimien jäseniksi valitaan ratsastajia, joilla on kilpailullisia tavoitteita seura-, alue- tai kansallisella tasolla. Heillä on myös halu ja edellytykset saavuttaa päämäärä. Valinnassa otetaan huomioon tämänhetkinen tilanne, aiempi menestys ja tulosodotukset. Tiimien jäsenten tulee myös sitoutua seuran valmentajiin.

KRS syysvuosikokous torstaina 28.11.

Kajaanin Ratsastusseuran sääntömääräinen syysvuosikokous pidetään torstaina 28.11. klo 18.00 leirikeskuksessa. Asialistalla sääntömääräiset asiat ja mm. henkilövalinnat vuodelle 2020. Tervetuloa!

KRS ja KHK yhteiset pikkujoulut 8.12.

Kajaanin Ratsastusseuran ja Kajaanin Hevosharrastekeskuksen yhteiset pikkujoulut pidetään Kainuun Raviradan VIP-tiloissa sunnuntaina 8.12. klo 14.00 alkaen. Laita päivämäärä jo kalenteriin, lisätietoa lähempänä.

Tiedotusterveisin,
/Sari
14.8.2019

Hei. Alla taas paljon ajankohtaisia asioita.

Ensi sunnuntaina 1-tason kouluratsastusta
Kisakausi jatkuu 1-tason kouluratsastuksellasu 18.8. Lähtöjä on 40, joten päivä on hyvän mittainen. Pari sihteeriä tarvittaisiin vielä talkoolaiseksi:
Luokka 2 klo 10.50-12.10 ja luokka 3 klo 12.30-14.40.
Mikäli pääsisit, niin ilmoittaudu vastaamalla tähän postiin.

 

3-tason kisojen talkoolaisten kiitostapaaminen la 31.8.

Heinäkuun lopun isot kouluratsastuskilpailumme onnistuivat loistavasti ja iso kiitos kuuluu kaikille talkoolaisille! Tervetuloa kaikki tämän kesän 3-tason kisojen talkoolaiset KIITOSILTAAN lauantaina 31.8. klo 17 alkaen leirikeskukseen. Jutellaan kisapalautteesta ja tuloksesta sekä suunnitellaan jo ensi kesän kisoja!

Tarjolla on pientä purtavaa, joten ilmoittauduthan, niin osaamme varata sitä riittävästi. Ilmoittautumiset 27.8. mennessä Ninnalle osoitteeseen ratsastusseura(at)kajaani.net

 

Kepparitunnit ja heppakerho starttaavat jälleen

Kepparitunnit pidetään parillisten viikkojen lauantaisin klo 15.00-15.45 pienessä hallissa, ensimmäimnen kerta on lauantaina 24.8.2019. Tervetuloa tutustumaan, KRS:n jäsenyys on suositeltava, mutta ei pakollinen. Tuntien vetäjänä jatkaa Heidi Pyy.

Heppakerho alkaa lauantaina 14.9.2019 ja pidetään jatkossa parittomien viikkojen lauantaisin klo 15.00-15.45 tallilla. KRS:n jäsenyys on suositeltavaa. Heppakerhon vetäjänä aloittaa Essi Vimpari.

Lämpimästi tervetuloa!

 

TULOSSA lokakuussa: Tuire Kaimion luentopäivä 6.10.2019

Ainutlaatuinen vierailu Kajaanissa!
Maailmankuulun eläintenkouluttajan Tuire Kaimion Luentopäivä hevosten oppimisesta ja kouluttamisesta sekä käytännön harjoittelun seuraaminen sunnuntaina 6.10.2019.
Ohjelma alustavasti: n. klo 9 - 12.00 luento ja käytännön harjoittelun seuraaminen 12.30 - 14.30.

Hinta 55 e/osallistuja.
Tiedustelut ja ilmoittautumiset sähköpostilla Soile Lappalaiselle, ratsastuskeskus(at)kajaani.net
Tervetuloa!

 

Juhlat tulossa? Vuokraa juhlateltta!

Kajaanin Ratsastusseura vuokraa juhlatelttoja.
Telttoja on kaksi kappaletta, yhden teltan koko on 3x6 metriä.
Molemmissa teltoissa on irrotettavat sivuseinät.
Vuokra 50 euroa / viikonloppu / teltta.
Kuva löytyy seuran nettisivuilta.

Ota yhteyttä: Mirja Leppänen
puh. 044 536 2501, ratsastusseura(at)kajaani.net

1-tason kilpailuiden tulokset seurarankingiin

KRS:n seuraranking-taulukko on löytyy seuran sivuilta:
http://www.kajaaninratsastusseura.fi/krs/images/stories/kilpailut/krs_ranking_2018.pdf

Taulukkoon lisätään automaattisesti pisteet KRS:n järjestämistä 1-tason kisoista (tai 1-tason luokista). Muistathan toimittaa allekirjoittaneelle muiden seurojen järjestämien 1-tason luokkien tulokset sähköpostilla. Mukaan postiin kisan päivämäärä, järjestäjä ja linkki kilpailun tuloslistaan.

2-tason ja korkeampien tasojen tuloksia ei tarvitse ilmoittaa, edustusranking lasketaan loppuvuodesta kipassa olevista tuloksista ja ranking-pisteistä.

 

Syksyn kilpailukalenteri:
15.9. Kouluratsastuksen henkilökohtaiset Pohjois-Suomen mestaruudet
22.9. Estekisat , 1/2-taso
13.10. Estekisat, 1-taso
20.10. Koulukisat, 1-taso, seuramestaruudet
10.11. Estekisat, 1-taso, seuramestaruudet

Valmennukset on päivitetty KRS:n kalenteriin ja seuran sivuille ne päivitetään lähiaikoina.

 

Tiedotusterveisin,
/Sari

 

14.5.2019

KRS:n EDUSTAJIEN KISAINFOT, TULOKSET, KUVAT JNE.

KRS:n tiedotus toivoo, että KRS:n edustajat laittaisivat kisa- tai valmennuspaikoilta omia ja kaverienkin kuulumisia ja tuloksia tulemaan. Me olemme pääasiassa kisaajien varassa näissä infoissa, emme millään pysty itse seuraamaan kaikkia kisoja saati olla niitä kuvaamassa. Omat kisat pystymme pääasiassa hoitamaan.
Tuloksia ja kuvia saa laittaa aina tulemaan ja kaikki fiilistelyt ovat tervetulleita!
Julkaisu tehdään pääasiassa sosiaalisen median kautta facebookissa ja instagramissa. Jäsenistö on kiinnostunut kuulemaan ja näkemään, miten meidän edustajilla menee!

Voit laittaa tiedot sähköpostilla This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it tai Whatsappilla Sarille 050 570 3433. Julkaisun hoitaa Sari tai joku tiedotusryhmästä (Karoliina, Liisa, Soile).

Kevätterveisin,
/Sari29.4.2019

*MANEESIPASSI*
Ratsastusalueiden kertamaksajille on tarjolla 10 kerran maneesipassi.
Kertamaksu/ 10 kerran kortti: KRS jäsenet 150e, Ei jäsenet 170e.
Kortti on voimassa vuoden, yksi kortti/hevonen/vuosi. Täysi kortti palautetaan joulukuun loppuun mennessä sihteerille, jolta saa myös kortteja: Mirja Leppänen, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , puh. 044 5362501.

*TALVIKAUDEN MANEESIVARAUKSET VALMENNUKSILLE ANOTTAVA 15.7. MENNESSÄ*

Kajaanin Ratsastusseuran ratsastusalueiden valmennusvaraukset tehdään jatkossa keskitetysti tiettyyn päivämäärään mennessä syys- ja kevätkausiksi erikseen. Valmennusten myöntämisessä ja päällekkäisissä tapauksissa noudatamme Kuluntalahden maneesien ja ratsastuskentän käytön ja varausten periaatteita. Etusijalla seuran ulkopuolisista valmentajista ovat jo pitkään valmentamassa käyneet valmentajat.

Valmennukset ajalle 1.9. - 31.12.2019 haetaan 15.7. mennessä (julkaistaan 15.8. mennessä) ja valmennukset ajalle 1.1. - 30.4.2020 haetaan 15.11. mennessä (julkaistaan 15.12. mennessä).
Anomukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , hakemuksista on tultava ilmi valmentajan nimi, yhteyshenkilön nimi, laji ja toivomuspäivä, toivomuskellonaika, toivomuspaikka. Yhtä valmentajaa kohti valmennus myönnetään korkeintaan 4 viikon välein.

Valmennusvapaat viikonloput:
pe-su 27. - 29.9.2019
pe-su 18. - 20.10.2019
pe-su 29.10. - 1.11.2019
pe-su 20. - 22.12.2019

Valmennusvapaille viikonlopuille ei myönnetä valmennuksia. Yksittäiset tunnit (1h/vrk/valmentaja, maks. 3 rats/tunti, maks. 3 valmentajaa/vrk) ovat mahdollisia, mutta näille ei myönnetä koko tilan varauksia.
Valmennusvapaina viikonloppuina voidaan kuitenkin myöntää valmennuksia klo 22-07 väliselle ajalle.
Muut tunnit, irtohypytykset jne. varataan kuten aiemmin ja ne myönnetään noudattaen Kuluntalahden maneesien ja ratsastuskentän käytön ja varausten periaatteita.
Annettujen hakupäivämäärien jälkeen tuleville hakemuksille voidaan antaa valmennusaikoja, mikäli kalenterissa on tilaa.

Kaikki maneesivaraukset tulee aina tehdä sähköpostilla osoitteeseen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , ei whatsappilla esim. KRS:n akuutit maneesiasiat -ryhmässä.

KRS:n hallituksella on oikeus mahdollisiin muutoksiin.

http://www.kajaaninratsastusseura.fi/krs/index.php?option=com_content&view=article&id=384:talvikauden-valmennusvaraukset-anottava-157-mennessae&catid=14:valmennus

tahtiseura rgb 72dpi

Tukijoitamme

eltel full color grd pms small
korhonen-1

Maatalousyhtymä Juntunen

Pahavaaran murske

tersm-logo-1 01 small

 

 

 

 

Copyright © 2020 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.