KRS Tiedottaa

26.2.2018

KRS:N NETTISIVUJEN KALENTERI VAIHTUU

KRS:n nettisivujen kalenterin vaihtoo 1.3. alkaen googlen kalenteriksi. Vanhaa joomlan kalenteria ei päivitetä enää maaliskuun osalta.

MANEESIN POHJATALKOOT 11.3.

Maneesin pohjatalkoot eli selkä-, käsi-, reisi- ja peppujumppa järjestetään sunnuntaina 11.3. klo 10-12. Tulettehan kaikki mukaan tekemään maneesista entistäkin paremman! Omia lapioita mukaan.

2/3-TASON KOULURATSASTUSKILPAILUT 18.3.

Seuramme pääsee taas aloittamaan Pohjois-Suomen kouluratsastuskisakauden maaliskuun 2/3-tason kisoilla. Mukana on myös Prix de Suomen Hippos -luokka suomenhevosratsukoille.

Toivotamme kaikki kilpailijat tervetulleiksi sankoin joukoin ja tarvitsemme myös innokkaita talkoolaisia mm. sihteereiksi, kuulutukseen sekä ovien avaukseen. Voit ilmoittautua jo nyt Sarille This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Kilpailijat: muistattehan myös maksaa omat kilpailulupanne sekä hevosen vuosimaksut ajoissa. Voimme ottaa jälki-ilmoittautuneita vain poisjääntien tilalle. Tarkistaa myös, että hevostenne rokotukset ovat SRL:n sääntöjen mukaiset.

KÄY LUKEMASSA PUHEENJOHTAJAMME TARJA SAHLBERGIN TERVEHDYS:

OLETKO KIINNOSTUNUT KEHITTÄMÄÄN SEURAAMME?

Kajaanin ratsastusseura etsii innokkaita osallistujia seuratoimintaan. Haluatko vaikuttaa seuratoimintaan ja päätöksiin? Nyt siihen on oiva mahdollisuus, kun osallistut sinua kiinnostavaan työryhmään tai useampaan, joiden tarkoitus on tuoda juuri sinun äänesi kuuluville seuratoimintaa suunniteltaessa. Työryhmiä on kolme a) esteratsastajat b) kouluratsastajat ja c) muut harrastajat. Työryhmät kokoontuvat tarpeen mukaan ja suunnittelevat yhdessä, miten seura voisi vastata heidän tarpeisiin esim. suunniteltaessa valmennuksia, kisoja, maneesin käyttöä, koulutuksia tai yhteistä tekemistä. Olethan aktiivinen, sillä seuramme tarvitsee juuri sinua!

Jos olet kiinnostunut osallistumaan työryhmiin, laita sähköpostia Ninnalle This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Tarkemmat aikataulut tapaamisille myöhemmin.

Ps. Haluaisitko vetää tällaista työryhmää? Vinkkaa itsestäsi sähköpostiin.

SINUSTAKO REILUN PELIN LÄHETTILÄS?

Vuosi 2018 on Ratsastajainliiton Reilu Peli -teemavuosi. Teemavuonna ratsastusseuroihin koulutetaan vapaaehtoisia Reilun Pelin lähettiläitä.

Koulutus järjestetään Helsingissä 24.3. Reilu Peli -teemassa ja lähettiläiden koulutuksessa nostetaan esille mm. kestävää kehitystä, luontoarvoja sekä hyvän ilmapiirin ja yhteishengen merkitystä arjen seura- ja tallitoiminnassa. Tutustu lisää aiheeseen SRL:n sivuilla.

Jos olet yli 18 –vuotias ja kiinnostunut toimimaan Reilun pelin lähettiläänä seurassamme, ota yhteyttä 5.3. mennessä Ninnaan, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

TURVAKYPÄRÄKAMPANJA KRS:N JÄSENILLE

Nyt on aika tarkistaa, onko oma turvakypäräsi uusien kilpailustandardien mukainen.
Linkissä KH Oikarisen turvakypärätarjous: 20 % alennus KRS:n jäsenille.

TIETOSUOJA-ASIAA LIITTYEN KRS:N TIEDOTUSPOSTEIHIN

Tiedoksenne, että liittyessänne KRS Tiedottaa tai KRS Maneesitiedotus -sähköpostilistoille teidän sähköpostiosoitteenne tallennetaan vain tiedotusvastaavan käyttöön. Sähköpostianne käytetään vain tiedotusasioihin. Erotessanne listalta tiedotusvastaava tuhoaa sähköpostiosoitteenne.
SRL:n jäsenrekisteri ei ole kytköksissä tiedostuspostilistoihin.

PRO RIDERS KAINUU JÄRJESTÄÄ MATKAN TAMPEREEN HEVOSMESSUILLE HUHTIKUUSSA

Hevoset-messut järjestetään 7.-8.4.18 jo kymmenennen kerran. Messuilla on tarjolla monipuolista ohjelmaa: valmennusklinikoita, ratsastuskilpailuja, luentoja, näytöksiä, rotuesittelyjä ja tietenkin laajat expo-alueet.

Pro Riders Kainuu järjestää messuille seuraretken, jolle mukaan ovat tervetulleita jäsenet kaikista kainuulaisista seuroista! Mukaan matkaan mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautunutta. Matkaan lähdetään aikaisin lauantaiaamusta ja takaisin Kajaaniin saavutaan sunnuntai-iltana. Matkan hintaan kuuluvat matkat junalla, majoitus Hotelli Villessä sekä pääsymaksu messuille. Hinta on noin 100 euroa/henkilö, hinta tarkentuu ilmoittautuneiden määrän mukaan. Hotellihuoneen hintaan ei kuulu aamiaista. Aamiaisravintola löytyy lähistöltä, jossa aamupala omakustanteisesti.

Sitovat ilmoittautumiset retkelle sähköpostitse osoitteeseen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it perjantaihin 9.3.18 mennessä (Nimi, osoite, puhelinnumero, syntymäaika ja seura, johon kuulut). Kun olet ilmoittautunut retkelle, saat vahvistuksen vapaasta paikasta sähköpostiisi. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 20 euroa Pro Riders Kainuu Ry:n tilille FI4488700710301631 (Kirjaa saajaksi Pro Dressage Kainuu Ry). Tämä varausmaksu vähennetään retken loppukuluista. Ilmoittautuminen retkelle on sitova, varausmaksua ei palauteta, jos perut lähtösi.

Tervetuloa mukaan!

kaisanet 160px

neste koskiportti small

vianor small

Copyright © 2018 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.