KRS Tiedottaa

14.5.2019

Hei kaikki!
Tässä postissa paljon infoa tulevista alkukesän tapahtumista sekä kisa- ja seuraranking-asiaa.


KEPPARITUNNIT JÄÄVÄT KESÄTAUOLLA, MUTTA KEPPARIT OVAT MUKANA VILLIINNY KEVÄÄSTÄ -TAPAHTUMASSA 18.5. KAJAANIHALLILLA

Kepparit lähtevät jo kesälaitumille ja lauantaiset kepparitunnit jäävät nyt keaätauolle. Kepparitunnit palaavat Kuluntalahteen jälleen syksyllä!

Vielä pääsee kuitenkin osallistumaan, koska KRS:n kepparit jälleen mukana Villiinny keväästä -tapahtumassa!
Tervetuloa mukaan Villiinny keväästä -tapahtumaan lauantaina 18.5.2019 klo 10-14 Kajaanihallin ympäristöön ja liikennepuistoon. Mukana ovat myös KRS:n kepparit (tästä syystä keppihevostunnit on peruttu la 18.5.).

Kannattaa kokeille rohkeasti myös muita lajeja! Tule ja tuo kaverisikin mukaan!

Tapahtuman facebook-sivu:
https://www.facebook.com/events/kajaani/villinny-kev%C3%A4%C3%A4st%C3%A4/289057832024425/HURJAN MUKAVIA KESÄTAPAHTUMIA TULOSSA!
Järjestämme yhdessä Kajaanin Hevosharrastekeskuksen kanssa:

19.5. Esteratsastuskilpailut 1-tasolla, ilmoittautumisaika on päättynyt, tervetuloa yleisöksi tai talkoilemaan!

26.5. Lasten ja Nuorten Naamiaisratsastuskilpailut
http://www.kajaaninratsastusseura.fi/krs/images/stories/kilpailut/kutsut/naamiais26052019kutsu.pdf

15.6. Ladyt Lavalla! - naisten kouluratsastustapahtuma
http://www.kajaaninratsastusseura.fi/krs/images/stories/kilpailut/kutsut/ladytlavalla2019.pdf

TERVETULOA!TULOSSA TIINA PORALIN ESTEVALMENNUS 11.6.

Kajaanin Ratsastusseura järjestää Tiina Poralin estevalmennuksen Kajaanin Hevosharrastekeskuksessa tiistaina 11.6. iltapäivällä noin klo 14 alkaen ulkokentällä tai isossa hallissa. 3-4 ratsukon ryhmät, 45e/tunti/ratsukko. Valmennus on avoin kaikille ja kaiken tasoisille. Mikäli osallistuvalla hevosella ei ole voimassa olevaa ratsastusalueiden käyttösopimusta, alueiden käyttömaksu lisätään hintaan (katso hinnat KRS:n nettisivuilta).

Tiina on oululainen pitkän linjan estekilparatsastaja, joka on hypännyt 140cm luokkia. Tällä hetkellä kilpailee nuoren hevosen kanssa 100-110cm luokissa.

Lisätiedot: yhteyshenkilö Suvi Juntunen puh. 050 370 4605 (puh, whatsapp)
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 7.6. aikataulutoiveineen osoitteeseen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view itKRS:n SEURARANKING

Seuraranking-pisteen lasketaan KRS:n edustajille 1-tason kisojen/luokkien perusteella. Vuodesta 2011 alkaen rankingiin on laskettu myös ratsukon muiden seurojen 1-tason kilpailuissa saavuttamat pisteet, mikäli kilpailija itse ilmoittaa tulokset ranking-vastaavalle This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it välittömästi kilpailun jälkeen. Tulokset on toimitettava viimeistään marraskuun 2019 loppuun mennessä. Tämän jälkeen niitä ei enää huomioida.

Säännöt ja seuraranking-tilanne:
http://www.kajaaninratsastusseura.fi/krs/index.php?option=com_content&view=article&id=52&Itemid=45KRS:n EDUSTAJIEN KISAINFOT, TULOKSET, KUVAT JNE.

KRS:n tiedotus toivoo, että KRS:n edustajat laittaisivat kisa- tai valmennuspaikoilta omia ja kaverienkin kuulumisia ja tuloksia tulemaan. Me olemme pääasiassa kisaajien varassa näissä infoissa, emme millään pysty itse seuraamaan kaikkia kisoja saati olla niitä kuvaamassa. Omat kisat pystymme pääasiassa hoitamaan.
Tuloksia ja kuvia saa laittaa aina tulemaan ja kaikki fiilistelyt ovat tervetulleita!
Julkaisu tehdään pääasiassa sosiaalisen median kautta facebookissa ja instagramissa. Jäsenistö on kiinnostunut kuulemaan ja näkemään, miten meidän edustajilla menee!

Voit laittaa tiedot sähköpostilla This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it tai Whatsappilla Sarille 050 570 3433. Julkaisun hoitaa Sari tai joku tiedotusryhmästä (Karoliina, Liisa, Soile).

Kevätterveisin,
/Sari29.4.2019

Hei.
Tässä postissa ajankohtaisia kevään asioita mm. ulkokentän estekäyttö ja ensi talven maneesivarausten anominen.
Ensi sunnuntaina 5.5. on 1-tason kouluratsatuskilpailut. Mikäli pääset talkoisiin, otamme vielä vastaan innokkaita vapaaehtoisia. Ilmoittautua voi nettiin huomiseen asti https://forms.gle/t27HTcHXv2pSG3XU6
tai vastaamalla tähän postiin.

Kevätterveisin,
/Sari

*KRS SEURAVAATETILAUS*
Muistattehan tehdä seuravaatetilauksen 10.5. mennessä!
T-paidoista on malleja sovitettavissa tallilla, kysy lisää Tarjalta/Soililta

http://www.kajaaninratsastusseura.fi/krs/index.php?option=com_content&view=article&id=382:krs-seuravaatteita-saa-jaelleen&catid=17:ajankohtaista

*ULKOKENTÄN ESTEKÄYTTÖ*

Ulkokenttää voi alkaa koekäyttämään 29.4. alkaen puomi-80 cm korkuisilla esteillä. Ratsukot hyppäävät siinä omalla vastuullaan. Mahdolliset huomiot/kommentit/palautteet voi laittaa tiedotusvastaavalle osoitteeseen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Ulkokentällä on samat koulu- ja estevuorot kuin isossa hallissa.

*MANEESIPASSI*
Ratsastusalueiden kertamaksajille on tarjolla 10 kerran maneesipassi.
Kertamaksu/ 10 kerran kortti: KRS jäsenet 150e, Ei jäsenet 170e.
Kortti on voimassa vuoden, yksi kortti/hevonen/vuosi. Täysi kortti palautetaan joulukuun loppuun mennessä sihteerille, jolta saa myös kortteja: Mirja Leppänen, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , puh. 044 5362501.

*TALVIKAUDEN MANEESIVARAUKSET VALMENNUKSILLE ANOTTAVA 15.7. MENNESSÄ*

Kajaanin Ratsastusseuran ratsastusalueiden valmennusvaraukset tehdään jatkossa keskitetysti tiettyyn päivämäärään mennessä syys- ja kevätkausiksi erikseen. Valmennusten myöntämisessä ja päällekkäisissä tapauksissa noudatamme Kuluntalahden maneesien ja ratsastuskentän käytön ja varausten periaatteita. Etusijalla seuran ulkopuolisista valmentajista ovat jo pitkään valmentamassa käyneet valmentajat.

Valmennukset ajalle 1.9. - 31.12.2019 haetaan 15.7. mennessä (julkaistaan 15.8. mennessä) ja valmennukset ajalle 1.1. - 30.4.2020 haetaan 15.11. mennessä (julkaistaan 15.12. mennessä).
Anomukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , hakemuksista on tultava ilmi valmentajan nimi, yhteyshenkilön nimi, laji ja toivomuspäivä, toivomuskellonaika, toivomuspaikka. Yhtä valmentajaa kohti valmennus myönnetään korkeintaan 4 viikon välein.

Valmennusvapaat viikonloput:
pe-su 27. - 29.9.2019
pe-su 18. - 20.10.2019
pe-su 29.10. - 1.11.2019
pe-su 20. - 22.12.2019

Valmennusvapaille viikonlopuille ei myönnetä valmennuksia. Yksittäiset tunnit (1h/vrk/valmentaja, maks. 3 rats/tunti, maks. 3 valmentajaa/vrk) ovat mahdollisia, mutta näille ei myönnetä koko tilan varauksia.
Valmennusvapaina viikonloppuina voidaan kuitenkin myöntää valmennuksia klo 22-07 väliselle ajalle.
Muut tunnit, irtohypytykset jne. varataan kuten aiemmin ja ne myönnetään noudattaen Kuluntalahden maneesien ja ratsastuskentän käytön ja varausten periaatteita.
Annettujen hakupäivämäärien jälkeen tuleville hakemuksille voidaan antaa valmennusaikoja, mikäli kalenterissa on tilaa.

Kaikki maneesivaraukset tulee aina tehdä sähköpostilla osoitteeseen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , ei whatsappilla esim. KRS:n akuutit maneesiasiat -ryhmässä.

KRS:n hallituksella on oikeus mahdollisiin muutoksiin.

http://www.kajaaninratsastusseura.fi/krs/index.php?option=com_content&view=article&id=384:talvikauden-valmennusvaraukset-anottava-157-mennessae&catid=14:valmennus

lapset ja nuoret rats rgb 300dpi

Tukijoitamme

eltel full color grd pms small
korhonen-1

Maatalousyhtymä Juntunen

Pahavaaran murske

tersm-logo-1 01 small

 

 

 

 

Copyright © 2019 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.