Menestystä kotikisoista

20.3.2017
Sunnuntaina 19.3. aloitettiin kunnolla Pohjois-Suomen kisakausi jo perinteeksi muodostuneilla 3-tason kouluratsastuskilpailuilla. Osallistujamäärä jäi edellisvuosista, mutta sää suosi sitäkin paremmin! Upean aurinkoisessa pikku pakkasessa saatii nähdä myös upeita suorituksia!

KRS:n edustajia nähtiin 2-tason luokissa. Luokka 1, Helppo B olikin täysin KRS:n juhlaa kun upeat naiset ratsuineen ottivat neloisvoiton: Voittaja Jonna Takkinen - Kinesha, 2.sija Hannele Kärkkäinen - Firecape Daniel, 3.sija Juliet Jousjärvi - Firecape Rosalie sekä 4.sija Sara Arola - Niisun Wihtori. Onnittelut!

Luokan 1 voittajat
Luokan 1 kolme parasta: Jonna - Kinesha, Hannele - Tapsa ja Juliet - Ronja. Kuva Soile Lappalainen.

2-tason helppo A -luokan voitti Silja Puhakka - Chaletto edustaen Ratsastusseura Win Winiä. 3-tason helppo A -luokan voitti ylivoimaisesti Meri-Lapin Ratsastajien Noora Pajari ponilla Reitland's Du nur Du B.

Pääluokan vaativa B voittoon ratsasti Pohjois-Karjalan Urheiluratsastajien Antti Heikkilä hevosella Willum.

Pj-tuomari Marjukka Manninen ja Antti Heikkilä
Kilpailun puheenjohtajatuomari Marjukka Manninen ja pääluokan voittaja Antti Heikkilä - Willum. Kuva Soile Lappalainen.

Lämmin kiitos taas isolle joukolle vapaaehtoisia talkoolaisiamme! Olette parhaita!
Kilpailun tuomareina toimivat Marjukka Manninen (pj.), Tarja Lukkari, Tanja Alaraatikka ja Soile Lappalainen. Kaikki tulokset löytyvät kipasta sekä seuran nettisivuilta.

sinettilogo2015

kaisanet 160px
neste koskiportti small

vianor small

Copyright © 2017 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.