Turvakypäräkampanja KRS:n jäsenille

24.2.2018

Nyt on aika tarkistaa, onko oma turvakypäräsi uusien kilpailustandardien mukainen.

Alla olevista kypäristä KH Oikarisen kautta – 20 % alennus KRS:n jäsenille.
Kampanja voimassa 31.3.2018 saakka (voidaan tilata ennen loppumista). Tarjousta ei voi liittää muihin tarjouksiin. Mallit nähtävissä liikkeellä. (Lamicell valmiina, BR Sigmat tulossa..)

Lami-Cell Swarovski 209 e -20% kampanjahinta 167e
VG1 standardin mukainen säädettävä näyttävä turvakypärä. Upea Swarovski koristelu. Kevyt, Coolmax-vuori irrotettavissa pesua varten. Säädettävä koko ( M-L) Istuu syvemmälle päähän.
Turvallisuutta lisäävät 3 m heijastintereet.

Lami-Cell Cobra Platin 129 e -20% kampanjahinta 103e
VG1 standardin mukainen säädettävä näyttävä turvakypärä. Matta musta, kiiltävät mustat koristeet. Kevyt, vuori on irrotettavissa pesua varten.

BR Sigma Carbon VG1 89e -20% kampanjahinta 71 e
BR Sigma Carbon VG1, vahva ABS-kuori suojaa iskuilta, 12 tuuletusaukkoa. Kypärän vuori on Cooldry -verkko joka kuivuu nopeasti ja on vesipestävä 40°C. Hyvä kypärä on varustettu 6 point kiinnityksellä joka on päällystetty tyylikkäästi keinonahalla. Kypärä täyttää VG1 01.040 2014-12 standardin vaatimukset ja on CE-merkitty.
Kypärä toimitetaan kätevästi kolmella eri kokoisella sisävuorella joista voit valita itsellesi juuri sen sopivan koon.

BR Sigma Glitter VG1 89e - 20% kampanjahinta 71 e
BR Sigma Glitter VG1 on vahva ABS-kuori suojaa iskuilta ja 12 tuuletusaukkoa. Tyylikäs ulkonäkö samettipinnalla joka viimeistelty näyttävästi glitter- insertillä. Kypärän vuori on Cooldry -verkko joka kuivuu nopeasti ja on vesipestävä 40°C. Hyvä kypärä on varustettu 6 point kiinnityksellä joka on päällystetty tyylikkäästi keinonahalla. Kypärä täyttää VG1 01.040 2014-12 standardin vaatimukset ja on CE-merkitty.
Kypärä toimitetaan kätevästi kolmella eri kokoisella sisävuorella joista voit valita itsellesi juuri sopivan koon.

sinettilogo2015

kaisanet 160px
neste koskiportti small

vianor small

Copyright © 2018 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.