Upeat 3-tason kouluratsastuskilpailut

18.3.2018
Suuri ja lämmin kiitos kaikille talkoolaisille, toimihenkilöille, kilpailijoille, yleisölle ja tukijoukoille tämän päivän jättikisoista! Pitkän päivän aikana nähtiin lopulta lähes 80 starttia helppo B - vaativa B -tasoilla.
Pääluokkana ratsastettiin suomenhevosten Prix de Suomen Hippos -luokka, johon osallistui 10 ratsukkoa. Luokan voitti selvällä erolla Kvartaali ratsastajanaan Hanna Kalliola Mustasaaresta. Ratsukko voitti myös 2-tason helppo A -luokan. Suomenhevosten luokassa toiseksi sijoittuivat Emmi Väisänen ja Rokki-Vaari Kuopiosta ja kolmanneksi Niina Mikkonen ja Mega-Pomo Oulusta.

Kajaanin Ratsastusseura oli jälleen hyvin edustettuina kilpailuissa, heillä oli lähtöjä yhteensä 21. Sijoitukset tulivat luokasta 1, jossa Anni Pöppönen sijoittui toiseksi hevosella Katapult van St. Anneke (om. Jukka Pöppönen) ja Tiia Kananen neljänneksi hevosella Irish Midnight (om. Paula Olin).

Kuvassa Anni Pöppönen ja Katapult van St. Anneke. (Kuva Sari Kuure)
anni ja pultti

kaisanet 160px

neste koskiportti small

vianor small

Copyright © 2018 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.