Jäsen: Oletko kiinnostunut kehittämään seuraamme?

20.3.2018
Kajaanin ratsastusseura etsii innokkaita osallistujia seuratoimintaan. Haluatko vaikuttaa seuratoimintaan ja päätöksiin? Nyt siihen on oiva mahdollisuus, kun osallistut sinua kiinnostavaan työryhmään tai useampaan, joiden tarkoitus on tuoda juuri sinun äänesi kuuluville seuratoimintaa suunniteltaessa. Työryhmiä on kolme a) esteratsastajat b) kouluratsastajat ja c) muut harrastajat. Työryhmät kokoontuvat tarpeen mukaan ja suunnittelevat yhdessä, miten seura voisi vastata heidän tarpeisiin esim. suunniteltaessa valmennuksia, kisoja, maneesin käyttöä, koulutuksia tai yhteistä tekemistä. Olethan aktiivinen, sillä seuramme tarvitsee juuri sinua!

Jos olet kiinnostunut osallistumaan työryhmiin, laita sähköpostia Ninnalle ninna. Tarkemmat aikataulut tapaamisille myöhemmin.

Ps. Haluaisitko vetää tällaista työryhmää? Vinkkaa itsestäsi sähköpostiin.

kaisanet 160px

neste koskiportti small

vianor small

Copyright © 2018 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.