Paavo Huttunen

Paavo Huttunen on kokenut kenttäratsastaja, joka pitää aktiivisesti valmennuksia eri puolilla Suomea myös rataesteratsukoille. Hän kilpailee itse kansainvälisellä tasolla kenttäratsastuksessa, ja on voittanut mm SM-kultaa vuonna 2015 sekä PM-pronssin 2014. Kilpailukauden hän asuu hevosineen Etelä-Ruotsissa, mutta käy säännöllisesti Suomessa pitämässä valmennuksia kilpailukalenterin puitteissa.

Paavon estevalmennus on suunnattu sitoutuneille ratsukoille, jotka haluavat treenata johdonmukaisesti ja pitkäjänteisesti kohti seuraavaa kautta. Ratsukolla tulisi olla kilpailullisia tavoitteita ja ratsastaja on osallistunut aiemmin estetiimin valmennuksiin (Suvi/Sara) tai osoittanut olevansa vähintään 80cm tasolla.

Valmennukset järjestetään pääsääntöisesti arkipäivisin vuorotellen tiistaina ja torstaina noin kolmen viikon välein. Tavoitteena on järjestää myös pe-ilta – la-aamu kurssimuotoisia kahden päivän valmennuksia.

Valmennus järjestetään KRS:n hallinnoimissa maneeseissa/ulkokentällä. Valmennuksen hinta on 40e/kerta + mahdollinen maneesimaksu.

Valmennusryhmät ovat tällä hetkellä täynnä, eikä valmennuksiin ilmoittauduta erikseen.
Vapautuvia vakipaikkoja voi kysyä Elina Jääskeläiseltä elinajsk tai Jenni Hirvoselta jenni hirvonen.

sinettilogo2015

kaisanet 160px
neste koskiportti small

vianor small

Copyright © 2018 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.