TULOSSA: Junioritapaaminen ja vanhempainilta

KRS:n junioreiden tapaaminen on lauantaina 19.5. klo 15 ja vanhempainilta maanantaina 28.5. klo 18. Kutsut löytyvät alla.
Tervetuloa osallistumaan!


Hei KRS:n nuoret ja lapset!
Tulkaa ideoimaan uusia tuulia toimintaamme lauantaina 19.5. klo 15 Nakkipaalille makkaranpaiston merkeissä. Rupatellaan yhdessä mitä toiveita ja ideoita olisi junioritoiminnalle. Nähdään!
Terveisin, Nuorisovastaava SoiliHyvä ratsastava nuori ja hänen vanhempansa

Reilu Peli on Suomen Ratsastajainliiton teemavuosi vuonna 2018. Kajaanin Ratsastusseura on mukana Yhtä jalkaa - kiusaamista vastaan -kampanjassa.

Olette tervetulleita Reilun Pelin vanhempainiltaan maanantaina 28.5.2018
klo 18 alkaen Kajaanin Hevosharrastekeskuksen Leirikeskukseen. Paikalla
keskustelemassa on Kajaanin Ratsastusseuran hallituksen jäseniä.

Hyvä ilmapiiri on sellainen, jossa jokaisella on hyvä olla. Hyvässä ilmapiirissä jokainen ratsastaja voi olla oma itsensä ja harrastaa ratsastusta omien edellytystensä ja tavoitteidensa mukaisesti. Jokaisella on vapaus olla osa porukkaa, tehdä virheitä ja oppia uutta. Hyvä ilmapiiri sallii erilaisuuden ja kunnioittaa sitä.

#ReiluRatsastaja
Reilu ratsastaja on kaikkien kaveri ja puuttuu kiusaamistilanteisiin, jos sellaisia havaitsee. Reilu ratsastaja kuuntelee ja välittää, kysyy kuulumisia ja antaa tukea sitä tarvitsevalle.

#ReiluToimija
Aikuisen reilu toiminta ja kannustava käyttäytyminen tukevat koko harrastusympäristöä. Reilu toimija voi olla lapsen vanhempi, seuran aikuinen jäsen, seuratoimija, ratsastuksenopettaja, talliyrittäjä tai valmentaja.

lapset ja nuoret rats rgb 300dpi

Tukijoitamme

eltel full color grd pms small
korhonen-1

Maatalousyhtymä Juntunen

Pahavaaran murske

tersm-logo-1 01 small

 

 

 

 

Copyright © 2019 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.