TULOSSA: Työhevosmestaruus ja Kainuun Rastiviikko

Tulossa on yhteistyökumppaneiden huipputapahtumia Kajaanissa - kannattaa osallistua vaikka talkoiden merkeissä!

Työhevosmestaruus Kajaanissa raviradalla lauantaina 9.6. ja
Kainuun Rastiviikko Jormua-Leihu -alueella 1.-6.7.2018.

Lisätietoja alla.

*TYÖHEVOSMESTARUUS RAVIRADALLA LAUANTAINA 9.6.2018*

Valtakunnallinen työmestaruuskilpailu järjestetään lauantaina 9. kesäkuuta Kajaanissa Kainuun Raviradalla. Osallistumisoikeus on jalostusarvostelussa hyväksytyillä suomenhevosoriilla ja -tammoilla. Tapahtuman järjestäjinä Paltamon Hevosystäväinseura ry, Kainuun hevosjalostusliitto ry sekä Suomen Hippos ry.

Tapahtumaan kaivataan vielä talkoolaisia: radalle tarvitaan "haravoijia", kahvioon ja liikenteenohjaukseen henkilöitä sekä juoksupoikia ja -tyttöjä kaikenlaisiin hommiin. Kannattaa tulla mukaan, harvinainen tapahtuma Kajaanissa! Ilmoittautumiset ja talkootiedotustelut suoraan Kirsi Mikkoselle This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Kaikille innokkaille löytyy varmasti tekemistä!

*KAINUUN RASTIVIIKKO 1.-6.7.2018*
Kajaanin Suunnistajat järjestävät Kainuun Rastiviikon Jormua-Leihu alueella heinäkuun alussa. Tapahtumaan odotetaan useita tuhansia suunnistajia Suomesta ja ulkomailta. KaSu kaipaa sinne talkoolaisia monenlaisiin tehtäviin - toivottavasti voimme auttaa! On myös hieno tutustua, miten noin iso tapahtuma järjestetään.

Talkoolaiseksi voit ilmoittautua KaSun nettisivujen etusivulta löytyvästä linkistå. Siellä on hyvin lisätietoa talkoista ja tehtävistä. Lomakkeessa kysytään lopussa taustayhteisöä, tähän voitte valita "muu" ja kirjoittaa Kajaanin Ratsastusseura.

sinettilogo2015

kaisanet 160px
neste koskiportti small

vianor small

Copyright © 2018 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.