Ulkokentän pohjan kunnostus alkaa torstaina 26.7.2018!

Ulkokentän pohjan kunnostus alkaa torstaina 26.7. Osa kunnostustehtävistä on sovittu tehtävän talkoilla, joten kaikkia jäseniä ja ratsastusalueen käyttäjiä toivotaan mukaan talkoisiin, jotta kenttäremontti onnistuu!

Kenttä tasataan ensin, päälle laitetaan ensin suodatinkangas ja salaojaputket. Kentän ympärillä oleva aidan poiston, suodatinkankaan laiton ja salaojaputkien laiton teemme TALKOILLA.

Aidan purkutalkoot pidetään tiistaina 24.7. ja keskiviikkona 25.7. klo 17.30 alkaen. Ilmoittaudu jo etukäteen talkoisiin Ninnalle, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it tai tekstarlla puh. 044 5362501.

Suodatinkankaan levitys aloitetaan lauantaina 28.7. klo 10.00 alkaen ja salaojaputket kankaan päälle laitetaan heti perään. Talkoita jatketaan tarpeen mukaan sunnuntaina 29.7. Ilmoittaudu jo etukäteen Ninnalle, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it tai tekstarilla puh. 044 5362501.

MIKÄLI VETTÄ SATAA RANKASTI, TALKOOT SIIRTYVÄT JA UUSI AJANKOHTA SOVITAAN.

Remontin on arvioitu kestävän n. kaksi viikkoa.

LAITTAKAA PÄIVÄ KALENTERIIN MUISTIIN, ILMOITTAUTUKAA MUKAAN JA TULKAA PORUKALLA TALKOISIIN, JOTTA SAADAAN KENTTÄ KUNTOON!

kaisanet 160px

neste koskiportti small

vianor small

Copyright © 2018 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.