Elina Jääskeläiselle senioreiden PM-joukkuehopeaa!

23.8.2018
Kajaanin ratsastusseuran edustaja Elina Jääskeläinen osallistui viime viikonloppuna Ypäjällä järjestettäviin kansainvälisiin kenttäratsastuskilpailuihin, jossa ratsastettiin pohjoismaiden ja Baltian mestaruudesta (Nordic Baltic eventing Championships).

Elina ja Aqualady Jo osallistuivat senioreiden mestaruusluokkaan CIC2* ja olivat osana Suomen joukkuetta. Suomi sai hienosti joukkuehopeaa sekä senioreissa että nuorissa ratsastajissa. Suomen seniorijoukkueessa ratsastivat Elinan lisäksi Axel Lindberg, Tuija Rosenqvist ja Veera Peltokangas.

Lisäksi Elina osallistui kansalliseen nuorten hevosten Avant Trophy -finaaliin hevosella Lanceta ollen kokonaiskilpailun kuudes.

LÄMPIMÄT ONNITTELUT ELINA, SANI JA ANSA!

IMG 0699

Kuvassa Elina ja Aqualady Jo palkintojenjaossa. Kuva Elina Jääskeläisen arkisto.

IMG 7206
Elina ja Aqualady Jo vesiesteellä. Kuva Heidi Lammi.

Avant Ansa2
Elina ja Lanceta tukkiesteellä. Kuva Hanna Heinonen.

kaisanet 160px

neste koskiportti small

vianor small

Copyright © 2018 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.