TULOSSA: Tiimien Supersunnuntai 2.12.2018 ja haku valmennustiimeihin 15.12. asti.

* TEAMIEN VALMENNUKSET
* UUSIEN MUKAAN HALUAVIEN KATSASTUS
* TEAM-TAPAAMINEN VUODEN 2018 TIIMILÄISILLE

Katso ILMOITUS  ja tule mukaan!

HAKU VALMENNUSTIIMEIHIN 15.12. MENNESSÄ
On taas tullut aika päivittää KRS:n valmennustiimit. Vaikka tiimeihin on jatkuva haku, niin näin vuoden vaihteen lähestyessä vanhat tiimiläiset toimittavat ratsastukselliset tavoitteensa ja suunnitelmansa valmentajille. Samalla on oiva tilaisuus uusien tiimiläisten hakea mukaan joukkoon!

KRS:n valmentajina toimivat vuonna 2019 Soile Lappalainen (koulu) sekä Sara Arola ja Suvi Juntunen (este).

Kaikki (niin uudet kuin vanhat) tiimiläiset toimittavat hakemuksensa suoraan valmentajille viimeistään 15.12.2018.
Soile Lappalainen: ratsastuskeskus(at)kajaani.net
Sara Arola: sara_arola(at)hotmail.com
Suvi Juntunen: suvijun(at)gmail.com

Hakemuksessa tulee käydä ilmi ratsastajan ja hevosen nimet, kumpaan tiimiin (vai molempiin) hakee, kauden 2018 saavutukset ja kilpailulliset tavoitteet vuodelle 2019.

Tiimien jäseniksi valitaan ratsastajia, joilla on kilpailullisia tavoitteita 1-5 -tasolla. Heillä on myös halu ja edellytykset saavuttaa päämäärä. Valinnassa otetaan huomioon tämänhetkinen tilanne, aiempi menestys ja tulosodotukset. Tiimien jäsenten tulee myös sitoutua seuran valmentajiin.

kaisanet 160px

neste koskiportti small

vianor small

Copyright © 2018 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.